fourteen

5.6K 284 29
                                    

nasılsın Medusa?

biliyorum uzun zaman oldu seninle konuşmayalı, sana derdimi anlatmayalı... affet beni. bana kıyamazsın sen ben biliyorum. Asrın ile konuşmayı kestikten sonra sana çok dert anlattım ve bir anda kestim, neden biliyor musun? Amor namı değer Eros diye bir arkadaşlık kazandım. ve inan bana çok seviyorum onu. doğmamış kardeş, bir abi gibi...sakın bana kardeşinden mi hoşlanıyorsun deme! olabilir böyle şeyler, onu ailem gibi görüyorum, hani şu hiç olmayan aile varya. heh işte o. yani o çok güzel, insanın baktıkça bakası geliyor. ve şu anda benim yanımda uyuyor. çok şanslıyım değil mi Medusa? sen onu göremiyorsun ama sana bir resmini çizmek istiyorum. biraz uzun sürebilir ama sen beklersin

nasıl? ben beğendim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

nasıl? ben beğendim. ve evet dudakları kırmızı. ona mı dikkat ettin diye sorarsan cevabım zaten belli. bu resmi yaklaşık on beş dakikada çizdim. bir daha ki görüşmemizde onun en güzel halini çizeceğim sana kendim ile birlikte. 

evet çizim yapacağım çünkü artık hayatımda bir anne ve baba yok. Aleph MENA bile değilim artık. Aleph GÜNEŞ'in. bingo doğru tahmin ettinnnnn. Amor'un soyadı da Güneş. onun ailesinin nüfusundayım artık. 

konudan konuya atladım yine değil mi? yorulmuşsundur da şimdi sen... biraz içimi döküp gideceğim, biraz sabret olur mu?

bugün 7 ağustos. canımdan da canın, ömrümden ömrün gittiği o kötü günün üzerinde sadece 1 ay geçti. 

kimseyle konuşmuyorum, ağzım yemek yemek haricinde açılmıyor. iki günde bir yemek yediğimi varsayarsak pek çok değil. en son ne yediğimi -Amor'un ağzıma ne soktuğunu- hatırlamıyorum. günden güne gücümü kaybediyorum. yırtınarak yaptığım kaslar hızla eriyor. kaburga kemiklerimde geziniyor ellerim. 

ve gülmüyorum. dudaklarım sadece tek bir çizgi halinde. ağlamıyorum da. evimin ortasında yetiştirdiğim portakal ağacı benden daha çok vasfa sahip olmuştur şu bir ayda. 

ve acı çekiyorum Medusa, inan bana canım çok yanıyor. yanımda Amor olsa da olmasa da çok canım yanıyor. başım sürekli ağrıyor, yerimi yadırgıyorum. bana şu an en iyi gelebilecek yer sanki... toprağın altıymış gibi geliyor. lütfen kızma bana, ölmek istiyorum. 19 senelik ömrümde çok acı çektim, buna sen şahitsin, beni anlıyorsun, anlıyorsun değil mi? 

hiç kimse anlamadı ne çektiğimi, neler hissettiğimi, sormadılar. anne ve babamda buna dahil. 

en sevdiğim şeyin çizmek olduğunu bilirsin Medusa, bu günlerde elime aldığım kalem ile çizdiğim şeyler ne biliyor musun? kendi intiharımı planladığım durumlar. gitmeden önce buraya da bir tane çizeceğim. 

ah, içini karartmak istemiyorum Medusa, seni sevdiğimi biliyorsun. 

seni çok seviyorum Medusa, carpe diem...

seni çok seviyorum Medusa, carpe diem

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



medusa, Aleph'in defteri.

just a book but understands me

just a book but understands me

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
aleph |bxb|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin