S1E7||fnnwolfhard started following you

1.1K 77 4
                                    

Finn

Reggel 9 óra. Ébredés után egyből megnézem az értesítéseket a telefonomon, már ha vannak. Egy üzeneten megakad a szemem. Szokatlan.

07:13 Liz: Szia! Remélem nem fogod cikinek tartani ezt az üzenetet... Sophie mesélte a tegnapi napotokat. Az elmondása alapján jól érezte magát veled. Ha gondolod, átjöhetsz hozzánk napközben, hogy Sophie ne unatkozzon egyedül. Nézhettek filmet vagy akármi, de ha akartok, akkor megint elmehettek valahová. Nem leszek otthon este 8-nál hamarabb, és szeretném, ha Sophie le lenne foglalva valamivel. Köszi! :) (és még egyszer bocsi a "kérlek barátkozz az unokahúgommal" üzenetért :D )

Kicsit sem erőlteti rám a barátkozást, ha önszántamból teszem.

A reggeli készülődés és megreggelizés után megkérdezem Sophiet, hogy átmenjek-e. Ha már most egyből átmennék és bekopognék hozzá, az kicsit illetlenség lenne, szerintem. Mivel egyedül vagyok itthon, kapcsolok zenét a nappaliban és leülök a kanapéra. Előveszem a telefonomat, és írok üzenetet neki. Illetve írnék, de nem követem semmilyen közösségi oldalon (már ha van neki), és a száma sincs meg. Szerencsére 5 perc keresgélés után megtaláltam az Instagram profilját. 3 képe van kirakva összesen. Az egyiken egy kisebb lánnyal van, gondolom ő a húga. A második kép 1 bandát ábrázol, de fogalmam sincs arról, hogy kik ők. A 3. képen egy könyv van. Kék borítója post-it cetliket ábrázol. Érdekes. Beszívelem minden képét, majd bekövetem. Oké, első és második lépés pipa. Jöhet a következő.

Sophie

Oké, sok. Ez a könyv olyan nagy hatással van rám, hogy muszáj leraknom, adnom magamnak 2 percet míg összeszedem magam, majd folytatnom. Később.

Félreteszem a könyvet, leülök az íróasztalomhoz. Telefonon kapcsolok zenét és az asztal szélére rakom a készüléket, hogy ne legyen útban. Előveszek egy lapot, majd elkezdek rá random idézeteket írni a könyvből. Már fejből tudok idézni néhányat, pedig még csak a háromnegyedénél járok. Kidekorálom a méretre vágott lapokat. Kis kutatás után találok néhány képkeretet, azokba belerakom őket, és elhelyezem őket a szoba különböző pontjain. Tettem az éjjeliszekrényemre, a könyvespolcomra, de van, amit a falra raktam ki. Magyarul is leírtam néhányat, igazából fogalmam sincs miért. Csak akkor beszélek magyarul, ha Lizzel vagyok, vagy ha káromkodom. Erről le kellene szoknom.

Megrezzen a telefonom, ugyanis értesítésem jött. Persze arra nem gondoltam, hogy az asztal széléről le fog esni az elmozdulás miatt. Figyelemből jeles. Miután kezembe vettem a készüléket, megnyitom az Instagramom.

finnwolfhard követni kezdett téged

Rendben, végül is ennek is eljött volna az ideje. Nem kéne ennyire felfújnom a dolgokat, ez másoknál mindennapi és átlagos "élmény". Hah.

Viszonozom a követést. Csodák csodájára megállom, hogy nem görgetem végig mind a 80 bejegyzését. Most nem.

...hát jó, ha így állunk.

És már jön is a következő

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

És már jön is a következő...

finnwolfhard: heeey mi a mai programod? 😊

én:Liz nincs itthon és semmi fontosabb dolgom nincs, úgyhogy szerintem olvasni fogok EGÉSZ NAP. Köszönöm a megértésed:)

finnwolfhard: Mindig csak olvasol? Borzalom 😃

én:Igen, valóban borzalom,azért töltöttem az eddigi életem 60%-át a könyvek bújásával.

finnwolfhard: Akkor pakold el a könyvet, és pontosan 5 perc múlva nyisd ki a bejárati ajtót

MY LIFE NEXT DOOR // Finn Wolfhard / magyar / BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now