Capitolul 6

1.5K 103 62
                                    

Trantesc usa camerei cand realizez ca e deja a patra oara saptamana asta cand el si gasca lui stupida sunt aici. Marai exasperata alergand spre fereastra din colt deschizand-o si lasand tot fumul sa navaleasca afara.

Ma intorc vazand cele trei fete cu care nu m-am obosit sa ma imprietenesc, stiam ca sunt doar de umplutura, doar o mica distractie. 

Dami imi zambeste multumit cand vede incruntatura ce a luat nastere pe fata mea, apoi imi intorc capul spre Ethan, Alex si Tony care pareau destul de iritati ca le-am intrerupt petrecerea, iar.

-Iubitule, poti te rog sa le spui... Prietenilor tai sa elibereze camera..? Intreb incercand sa opresc dispretul ce se lupta parca sa imi infloreasca pe chip.

Acesta da din umeri neinteresat, eu strangand pervazul in maini, inchizand ochii enervata... Idiotul naibi.

-Uite cum sta treaba, camera asta e si a mea, asa ca daca nu va suparati, A.F.A.R.A. Strig enervata punand accentul pe fiecare litera, camera eliberandu-se neasteptat de repede.

Ma trantesc pe patul meu suspinand linistita. Saptamana asta devenise brusc cea mai grea saptamana din viata mea, si nu din cauza scolii, asta era floare la ureche.

Era iritant sa aud fetele vorbind pe coridoare despre el de parca ar fi Adonis iar eu o simpla sclava care nu ii merita atentia, iar la antrenamente eram mereu pe teren, trebuia mereu sa fiu in jurul dobitocului... Dobitoc care ma ignora cu desavarsire... Si e ciudat, fiindca ar trebui sa ma bucur ca imi da spatiul pe care il cerusem... Insa ma enerva, ma enerva sa o aud pe Kira spunand ca se saturase deja de mine, ca este randul ei, era enervant sa o vad mereu pe Gwen roind in jurul lui, si desi nu o atingea, totul datorita jocului, simplul fapt ca impartea acelasi oxigen cu el ma irita... Si cel mai greu era sa suport toate avansurile baietilor din fratie, fiindca nu erau nici pe departe flatante ci mai repede sufocante si deranjante... Vorbisem cu Ivan despre asta, si se pare ca ar fi fost mai usor daca Dami ar fi fost umbra mea, asa cum se asteptau ei sa fie, fiindca astfel, cat e el in jur nu au dreptul sa se dea la mine... Iar el facea intentionat sa nu fim niciodata in aceasi incapere... Sau cel putin asa banuiam.

-Ai obosit printesa? Intreaba si puteam sa ii simt ranjetul in voce, el fiind probabil  in cealalta parte a camerei, privindu-mi corpul ce se lungise ostenit pe pat... Cred ca astea au fost primele vorbe pe care mi le-a adresat de la disputa noastra.

-Esti un nesuferit, m-am bagat in chestia asta in favoarea ta dar tu nu imi faci treaba mai usoara... Suspin obosită prinzand una din tigarile din scrumiera de jos ce era inca aprinsa, un Marlboro rosu... Cele pe care doar el le fuma fiindca prietenii lui le detestau... Trag obosita din ea sufland fumul spre tavan auzindu-l mormaind ceva de nedecifrat.

-Pai ce am facut? Mi-ai cerut sa te las in pace, asta am si facut... Spune acesta calm, eu mai tragand un fum din tigara.

-Ti-am cerut sa nu ma mai atingi! Ma miaun eu ca un copil raspatat ce nu si-a primit masinuta dorita... Doar apoi realizand ca asta nu a sunat prea bine.

-Imi pare rau, eu nu imi amintesc asa! Bombane trecand pe langa mine si smulgandu-mi tigara din mana, aruncand-o afara pe fereastra... Nu stiu cat de sigur e asta, dar bine.

-O sa ajung sa ma las de fumat din cauza ta! Striga enervat adunand scrumiera si restul de prin jur, pe scurt, facand curatenie, eh, macar are si el o calitate.

-De ce? Intreb artagoasa imbufnandu-ma.

-Fiindca nu am mai futut nimic de patru zile si buzele tale pe chestia aia ma excita, nu credeam ca o sa prind ziua in care as fi ajuns in halul asta! Maraie el terminand la fel de repede cum a inceput, curatenia de prin camera.

MajoretaWhere stories live. Discover now