Capitolul 26

905 60 35
                                    

*tin sa specific ca nu incurajez ca actiunile personajelor mele sa fie puse in practica in viata reala*

Ma ghemuiesc mai tare in jurul pernei ce purta mirosul lui si urme de rimel uscate din ultimele cateva zile.

Tot ce am facut a fost sa ma machiez cu scopul de a masca cearcanele negre si urate, sa merg la cursuri si dupa sa ma intorc si sa imi plang amarul in perna.

Imi lipsea, imi lipsea sa ii am bratele in jurul meu in fiecare noapte, sa ma simt protejata si iubita... Insa asa a fost mai bine, merita mai mult decat o papusa rupta si cu sentimentele oricum dar nu sub control...

Poate cuvintele lui Gwen au fost cele care m-au impins sa il indepartez, insa momentul in care am realizat ca e prea bun pentru mine a fost cel care m-a impins sa continui sa ii frang inima chiar si atunci cand lumina din ochii lui s-a spart in mi de bucatele.

Mormai si imi ridic fata din perna, strambandu-ma la materialul patat, doar ca sa il vad pe Mino privindu-ma cu ochii mari si curiosi de pe birou.

Plescai din buze privind spre bolul lui gol si ma hotarasc ca ar fi cazul sa ma duc sa ii iau ceva de mancare.

Imi netezesc parul cand ma vad in fata oglinzii aratand ca o vrajitoare scapata din ceva padure, nu ma obosisem sa-l intind desi sunt constienta ca o sa fie o durere in fund sa descalcesc toate nodurile mici ce probabil s-au format pana acum in el... Parul cret e o povara.

Inainte sa parasesc incaperea insfac hanoracul lui din cuier mintindu-ma ca-l iau doar fiindca nu eram in dispozitia necesara de a fi abordata de o multime de natangi, dar adevarul era ca perna incepea deja sa ii piarda mirosul aspru ce ma facea mereu sa ma simt euforica si atunci cand aveam hanoracul lui in jurul meu, ma saimteam de parca ar fi aici cu mine, ca e aici cu mine si ma strange in brate spunându-mi ca ma iarta fiindca am fost o tampita... Nu ar zice tot exact in felul acesta, dar oricum, ceva asemanator.

Intru in magazin si ma indrept spre zona cu mancarea de pisici aproape alergand, tot ce vreau e sa ajung de la magazin pana la facultate fara sa se inopteze... Fiindca paranoia ma cuprinde mereu cand merg pe strada in timpul noptii si nu fiindca mi-e frica de vreun ciudat care asteapta dupa colt ca sa ma violeze, ci mi-e frica de faptul ca o masina o sa goneasca de dupa colt si o sa ma loveasca din plin, propulsandu-mi corpul intr-un stalp ruginit de circulatie urmand sa raman infipta cu umatul in el pana a doua zi dimineata.

Inghit in sec amintindu-mi de noaptea aceea groaznica si iau punga de mancare de pisici de pe raft si atunci cand ma indrept spre casa vad cu coada ochiului cutiutele mici si rosii, stiam ce sunt, poate ar fi fost mai inteligent sa imi continui drumul insa picioarele mele se blocheaza si ochii scaneaza cutia ce parca ma striga... Sunt curata de un an si trei saptamani, nu ar trebui sa fac asta, insa ma trezesc ca insfac o cutiuta de pe raft si o arunc in cos.

Imi injur existenta cand vad coada de la casa si apusul ce se vedea pe ferestrele mari, parca facandu-mi in ciuda.

Mormai enervata cand ajung afara dupa jumatate de ora si totul ma facea sa tresar si sa tremur.

Merg in pas grabit spre camin si aproape imi simt inima sarindu-mi din piept cand vad lumina unor faruri aparand de dupa colt.

Inghit in sec si aproape sar peste garduletul din dreapta mea cand masina trece pe langa mine, insa nu s-a intamplat nimic. Imi strang mainile in jurul barei de metal a garduletului si imi simt corpul aproape topindu-se pe langa el.

Masina din acea noapte trecandu-mi prin fata ochilor ca o banda stricata dintr-un film.

Marai si eliberez garduletul grabindu-ma spre camin iar atunci cand ajung in camera, trantesc punga pe podea si trantesc usa in urma mea, scurgandu-ma de-a lungul ei. Imi strang picioarele la piept, imbratisandu-le si lasandu-mi barbia pe ele.

MajoretaWhere stories live. Discover now