Capitolul 8

1.7K 111 150
                                    

Mormai suparat cand simt o mana mica atingandu-mi fata, si ma trezesc aproape inecandu-ma in niste ochii albaștrii si scap un zambet cand ii vad surasul atat de rar in jurul meu, cum ii conturează chipul si buzele rozali, cobor privirea pe pieptul ce era acoperit doar de o bustiera neagra de dantela, incercand sa imi iau ochii de pe sufletul generos, insa nu pot sa nu imi trec privirea apoi peste cicatricile ce ii brazdau pielea, si pot numai sa ma intreb cum le-a dobandit. Imi mut privirea incercand sa nu o fac sa se simta mai stanjenita decat deja e si observ ca mai poarta si o camasa in carouri descheiata si avea niste blugi negri cu talie inalta pe ea ce ii subliniau talia frumos.

-Trezirea unflatule! Rade, o sclipire placuta rasarind in ochii ei, lucru care parca imi imbuntatea ziua care parca se darama peste mine.

-Pe chine faci tu unflat? Intreb chicotind si ridicandu-ma din pat, luand pe mine niste blugi negrii si o bluza gri care era destul de larga, facandu-mă sa par iarasi baiatul acela rasfatat de acum doi ani, vremuri bune.

O vad privindu-ma prin oglinda, parea un copil asa sensibil si inocent... Desi are o limba ascutita de dracusor, si unele gesturi care nu sunt specifice unei virgine, mai ales faptul ca ii place sa se gudure prin fata mea doar in lenjerie, ca sa ma enerveze, desigur, fara ca macar sa roseasca...

Dar daca ii spun doar o replica deocheata e ca si o sfecla... O sfecla frumoasa, dar tot o durere de cap ramane, si decat sa ma leg la cap cu ea, mai bine ma abtin.

-Deci, pana la urma vi? Intreb facand-o sa chicoteasca slab si sa imi faca cu ochiul.

-N-as lipsi, ai niste bunaciuni pe acolo... Ranjeste dand din sprancene, eu zâmbindu-i sarcastic.

-Bunaciunile alea pe care mai nu le omorai miercuri cand iti mancau nervii? Intreb facand-o sa adopte o mina uimita, da, asta ziceam si eu.

-Ai fost acolo?! Si i-ai lasat sa ma sufoce?! Striga la mine, eu chicotind slab, e asa draguta cand se enerveaza, ca o pisicuta ce incearca sa para fioroasa, cand colo e doar lapte si miere... Numai ca fata asta e o leoaica in devenire care in viitor mi-ar sfasia beregada la prima greseala, deci cum am mai zis, mai bine imi dau pace si nu ma bag in belele, fiindca asta e ea, o belea foarte sexi.

-Mda... Las-o balta, spun luand hanoracul alb din dulap privindu-l sceptic, scrisul negru lasand la iveala una dintre pasiunile mele din copilarie "Zion Fencing Team" iar pe spate scria mare si clar Stain.

I-o intind aceasta facand niste ochi mari si uimiti eu chicotind, Doamne, e asa frumoasa uneori...

-Uite leoaica mica, ia-l, nu cred ca vrei sa mergi asa dezbracata acolo... Cu atatia ochii pofticiosi in jur, stii, o sa fie si baieti care nu fac parte din fratie, deci nu danseaza dupa regulile mele... Ale noastre pentru un timp... Spun incercand sa fiu dragut, fiindca mi-ar fi mult mai usor sa stau cu ochii pe ea pe acolo, mai ales ca Josh se poate sa isi faca aparitia... Nu pot sa inteleg cum ajung sa imi propun sa stau departe de ea si dupa ma pun intr-o situatie care cere exact opusul.

-Nu mersi, una dintr-aia imi da deja destule batai de cap... Adica inteleg, vrei sa iti marchezi teritoriul, dar te rog frumos... Mormaie ea privindu-ma deranjata, am ajuns sa nu inteleg cum poate sa sara atat de brusc de la un sentiment la altul, e atat de...

-Poti macar o data sa nu mai fi paranoica? Uite, chestia asta e o parte destul de importanta din trecutul meu, nici nu m-as fi obosit sa il iau din dulap daca voiam doar sa imi marchez teritoriul, te rog doar sa il porti, m-ar scuti de la o bataie mai mult ca sigur, nu inteleg de ce trebuie sa crezi tu mereu ca am un pretext ca sa fac ceva, ti-am mai spus imi placi, dar am ajuns la concluzia ca esti prea obositoare ca sa imi ocup timpul cu tine. Mormai suparat ea luand hanoracul, o privesc atent cum arunca camasa jos, umerii aceia goi parca invitandu-ma sa ii ating, si nu pot sa ma abtin la gandul ca daca chiar am fi fost un cuplu, tot ceea ce am in fata mea putea fi al meu, chiar as fi putut sa o ating pe maicuta... Si-l trage peste cap, si il aranjeaza pe ea, dupa privindu-ma intrebator, de parca ar fi vrut inca o confirmare ca poate sa il poarte... Fata asta e asa ciudata... Dar exact ciudatenia asta parca ma atrage spre ea ca un magnet.

MajoretaWhere stories live. Discover now