4.Клубът

2.3K 126 11
                                    

И така вече беше 20:00 слезнах по стълбите и видях Джимин , който се беше обърнал с гръб към стълбите.Беше се заблял на някъде.

Евелин-Кхм-прокашлях се за да забележи ,че съм тук.Веднага се обърна и ме зяпна.Какво толкова си бях солижила. Една черна прилепнала рокля и платформи.Това е.

Джимин-Абе май ще е по-добре да не ходим никъде.А?-каза като продължаваше да ме зяпа и започна да се приближава към мен.Знаех какво иска,но за щастие знаех и с какво ще го разсея.

Евелин-Ама аз искам да видя Куки.-казах като малко дете,а той веднага се намръщи.Дръпна ме към себе си и сложи ръката си на кръста ми.И тръгнахме към вратата.

Джимин-Не забравяй.Кой е твоето гадже?

Евелин-Ти-казах с досада.А той се приблежи до ухото ми и ми прошепна.

Джимин-Не забравй да си го повтаряш.СКЪПА.-каза и ме целуна по врата , а аз се размекнах.От негова страна се чу смях.Ох добре ,че ме държеше иначе щях да се изтрополя на земята.

След няколко минути бяхме стигнали пред някакъв клуб.Джимин слезе от колата и се насочи към моята страна.Явно искаше да ми отвори вратата.Ем късно.Отворих си сама вратата , а той се нацупи.Хвана ме през кръста и след това влезнахме в клуба.Отидохме до едно сепаре където видях Куки и още пет момчета.Тогава Джимин каза на Куки:

Джимин-Пази я.Имам ти доверие.-каза като го посочи с пръст.

Куки-Спокойно де , ти отиваш за едни напитки просто.Ще се върнеш бързо.-каза и след това Джимин отпраши някъде из тълпата от хора.А аз седях права пред шесте момчета без да обелвам дума.

Всички момчета на сепарето ме огледаха от главата до петите.Единия от тях облиза устните си и ми каза:

-Здравей богиньо моя, ела и седни при твоя роб.- каза като потупа мястото до себе си,а аз го изгледах странно.

Куки-Не му обръщай внимание.Губи си ума,като види красиво момиче.-при тези думи аз се изчврвих.Не мога да отрека,че ,,робът" ми не беше сладък.Всъшност като се огледах всичките момчета бяха сладки.Тогава ,,робът" ми ме дръпна към него, за да седна до него.

-Еее здравей богиньо.Аз съм Тае, а ти си?

Евелин-Евелин.Казвам се Евелин.-казах, а той преметна ръката си на рамото ми и ме придърпа към себе си още повече, а с другата вдигна моята и я целуна .Облиза устни и се доближи към моите . Дъхът му се разбиваше в устните ми-може ли да бъда твоя крал, кралице.-прошепна срещу устните ми.Усещах как всеки момент ще ме целуне.Но изведнъж се чу познатия глас на моето...кхм...гадже.

Прислужницата и Богаташа(РЕДАКТИРА СЕ;ЗАВЪРШЕНА)Where stories live. Discover now