9.Ками!?

2.3K 114 2
                                    

И тогава вратата се отвори.Веднага се махнах от Джимин , а той все още беше завързан.Вратата беше отворена от Тае придружен от Куки и Джин.

Джин-Оле съжаляваме-За какво се извиняват?Ааа!Ъххх!Знам как сме изглеждали с Джимин- Тае идиот такъв,защо не чукаш преди да отвориш.-каза и двамата с Кук го удариха зад врата.Тъкмо щях да им обясна , но завързания умник заговори:

Джимин-Ох добре ,че още не бяхме започнали нищо?-каза и ми намигна.

Тае-Съжалявам.Ъм после ще ти се обадим Чим,за да излезнем навън.Оу и разбира се моля богинята ми да дойде.-каза и ми изпрати въздушна целувка.Аз я хванах и я сложих на сърцето си с ръка.Тае се засмя и затвори вратата.

Обърнах се към Джимин ,който гледаше меко казано разярено.Отвърнах му със същото.

Джимин-Искам да ме отвържеш!-каза заповеднически.

Евелин-Коя е вълшебната думичка?-попитах със самодоволна усмивка.Погледна с досада и каза с престорен глас:

Джимин-Моля!Отвържи ме!

Евелин-Всичко за ,,моето момче"-казах с лигав глас.Отвързах го.Той се изправи и понечи да ме целуне,но аз се отдръпнах назад заради ужасната миризма.

Евелин-Веднага под душа!-казах и посочих бамнята.Той се засмя започна да съблича панталоните си и аз се обърнах.Чух кикот от негова страна.

Джимин-Готово.Можеш да се обърнеш.

Евелин-Не искам да рискувам.Айде влизай.Няма да се обръщам.-след това чух стъпките му зад себе си.Докато се усетя да се обърна, вече беше увил ръце около талията ми.

Джимин-Искаш ли да си вземеш втори душ.С мен скъпа-каза като след това целуна врата ми.

Евелин-Н-не-едва казах.Знам ,че вратът ми е слабото място,но тези негови плътни устни!Аааа!Все едно имат петорно въздействие над мен.

Джимин-Сигурна ли си?-каза като пак ме целуна по врата.Още повече се размекнах в ръцете му.

Евелин-Сс-пп-рриии-едва успях да кажа.Даже прозвуча като стон.

Джимин-С кое?-каза и пак ме целуна по врата.Още повече умеквах.

Евелин-Ссс це-лув - не можах да довърша , защото Джимин ми завъртя главата към неговата и ме целуна.Не се усетих,но отвърнах на целувката.Да признавам си ,че се целува УНИКАЛНО,но си остава задник.Започна да крачи назад , а аз с него тъй като още ме държеше за талията.

Прислужницата и Богаташа(РЕДАКТИРА СЕ;ЗАВЪРШЕНА)Where stories live. Discover now