12.Сън

1.8K 111 8
                                    

Евелин-ДЖИМНИ...Ах давай любов моя!

Джимин-Ох Вики...Ах толова си тясна.

Евелин-ДЖИМИНИ....ОХ.

Джимин-Ах...Обичам те!

Евелин-И аз те...

Иведнъж отворих очи заради разтърсването,което усетих.Какво това сън ли беше?!Мамка му и то на най-интересната част трябваше да се събудя.Това беше най-якия сън.Аз и Евелин се......Ох възбудих се.

Евелин-Най-накрая се събуди-.чух гласа й.Зренето ми още беше леко замъглено ,защото досега спах.Най-сетне очите ми се избистриха и видях нейните.

Джимин-Добро утро любов.-казах и се усмихнах мазно.

Евелин-Дааа и на теб.А сега би ли ме пуснал?-каза кимайки към ръцете ми с , които я бях притиснал към себе си.

Джимин-Ами ако не искам-казах и приближих лицата ни още повече едно към друго.-Искам целувка.Същата,като вчера.

Евелин-И ще ме пуснеш.Нали?-в отговр само кимнах.

Тя сложи ръцете си върху бузите ми.Ох бяха толкова нежни.И след това разби устните си в моите.Поиска ми вход който веднага и дадох.Спуснах ръката си от кръста й към дупето.Стиснах го, а тя изстена в целувката.Не можех да издържам.Толкова я исках и сега с тази страстна целувка.Ах...не мога повече.

Качих се отгоре й като не прекъсвах целувката.А тя не се дърпаше,даже вплете пръстите си в косата ми.Започнах да надигам тениската й и изведнъж някой отвори вратата на задната седалка.По дяволите кой идиот ни разваля момента.Отделих се от целувката ,но все оше бях върху нея.Погледнах нагоре и видях Тае.

Тае-Я виж ти.Май не се нуждаете от помощ.А гълъбчета?-каза усмихвайки се самодоволно.

Джимин-Как разбра , че сме тук?Въобще от къде разбра , че сме така да го кажа в ,,беда"?

Тае-Майката ти ми се обади и ми каза,че не сте се прибирали.Прати ми кординатите на това местоположение за да дойда.Явно е сложила някъкво проследяващо устройство на телефона ти или незнам.Хитра жена.-каза и се засмя.-Ам Джимин изправи се от момичето.Сигурно й тежиш, тюлен такъв.-каза и се засмя.След това и Евелин последва примера му.

Джимин-Ти май си го просиш.А?-казах поглеждайки Тае.

Тае-Ох,айде давай да тръгваме ,че си имам и по-важна работа от това да спасявам разгонени хора по улиците.-каза и отново се засмя.Този път и аз , а пък Вики се изчерви сладко.

Станах с недоволство от Евелин.Щеше да се случи нещо , ако Тае не беше дошъл.Ах съня ми щеше да се сбъдне.Оле....Дали съм стенел на глас и тя да ме е чула.Оле чак сега се усетих.

Качихме се в колата на Тае с която щяхме да теглим и моята.Седнахме отзад с Евелин.Тя искаше да седне отпред , но аз не й позволих.Сега тя седи в скута ми.Гушках си я и много често я целувах.Един от плусовете Тае да е тук.

И така след няколко минути стигнахме до бензиностаниция.Заредих гориво,казахме ,чао"на Тае и тръгнахме с Евелин към вкъщи.

Прибрахме се и майка ми веднага налетя с въпросите.

Мама-Къде бяхте?Знаете ли как ме притеснихте?-попита докато ни прегръщаше.

В прегръдката протегнах ръката си и стиснах Евелин за дупето.

Джимин-Спокойно мамо цели сме както виждаш.-казах като вече се бяхме отдръпнали от прегръдката, а ръката ми от дупето на Вики.Жалко ,че хубавите неща имат край.Хаха.

Изведнъж се чу някъква мелодия.Това беше телефона на Евелин.

Евелин-Извинете ме.Аз ще се кача в моята стая.-каза и се качи на горния етаж.

Мама-Може ли когато си приключи разговора да я повикаш.Имам да ви казвам нещо-каза с весел тон.

Джимин-Добре-казах и се качих на горния етаж.

Отидох в стаята на Евелин.Без да почукам си влезнах , а тя се стресна.Тя говореше по телефона.Аз отидох при нея и я хванах за кръста.Придърпах я към мен, а тя продължаваше да говори по телефона.Опита се да се отдръпне ,но не успяваше.

Евелин-Ще си помисля-каза на човека от отсрещната линия.Аз започнах да я целувам по врата-Оххх доб-бр-ре К-к-кам ще...ще дойда-каза едвам едвам,редполагам заради целувките.Ох пак ли този Камерън.Чакай къде ще ходи и то с него.Започнах да оставям смучки пи врата й.-Н-не не заек-квам.Ч-чао ,че имам р-работа.-каза и затвори телефона.

Евелин-М-моляте с-спри!-помоли ме тя,а това мен още повече ме възбуди.Но за жалост както казах хубавите неща имат и край.И краят на този прекрасен момент бе предизвикан заради викането на майка ми от долния етаж.

Отдръпнах се от нея.Бях адски задъхан,както и тя.Доближих се до ухото й и изшептях:

Джимин-Това ти беше за това ,че говориш с други момчета.-захапах леко ухото й и я усетих как потрепна.Отдръпнах се и я погледнах с мазна усмивка.Отвори си устата за да каже нещо ,но аз я прекъснах като сложих пръст на устните й.

Джимин-Шшшт любима.Хайде мама ни вика-казах и набързо излезнах от стаята подхилйвайки се.

Слезнах долу,отидох в кухнята и там беше мама.Седнах и след няколко минути дойде и гаджето ми.Ох колко е хубаво да го казвам.Мама прекъсна мислите ми:

Мама-Имам новина...

Прислужницата и Богаташа(РЕДАКТИРА СЕ;ЗАВЪРШЕНА)Where stories live. Discover now