22.МАМКА МУ

1.7K 98 14
                                    

Г.Т.Евелин

Събудих се от приятния звук на вълните приливащи от морето.Отворих очи и забелязах ,че вратата на терасата е отворена и от там се чуваха вълните.Но нещо липсваше.....да Джимин.В стята бях само , аз реших ,че може да е отишъл да се изкъпе , но не чувах да тече вода в банята.Влезнах в банята и за щастие не видях голия Джимин под душа.Въпреки че от друга страна много исках.

Г.Т.Джимин

Отидох в къщата на леля и чичо за да си поговоря с ,,любимия" ми братовчед.Те живеят в Маями от както се помня.Дошли са тук за да отгледат изчадието братовчед ми на най-хубавото място.Те така ми разказваха.

Почуках на вратата и тя се отвори от леля.

Джимин-Здравй лельо - гушнах я и след това се отдръпнах от нея.

Леля-Здравей миличък! Влез-каза тя с усмивка и ме подкани да влезна.Влезнах в фойето , а тя затвори вратата-Какво де води насам?

Джимин-Ами исках да се видя с Бекхян.Може ли ?-казах с фалшива усмивка.

Леля-Разбира се.Само да ти кажа ,че е много развълнуван-приближи се до мен и сложи ръка на устата си-не си го чул от мен , но ще се вижда с момиче.-прошепна и след това се изкикоти.Оу аз много добре знам с кое момиче ще се вижда....С моето!Тя си е само моя и никой няма право да я докосва освен аз.НИКОЙ!

Набързо се качих по стълбите и отидох на втория етаж на къщата.След няколко крачки по дългия коридор стигнах до стаята на братовчед ми.Без да почувкавам влезнах и затворих вратата.Той не беше в стаята , но се чуваше вода от банята и заради това предположих , че се къпе.Седнах на стола до бюрото му и започнах да чакам.

Не след дълго примадоната излезе с увита кърпа на кръста и мокра коса.Видя ме и се засмя.

Бекхян-Здравей-каза с подмолна усмивка.-С какво съм заслужил принц Джимин-направи ми реверанс-да е в поките ми.-каза с фалшивата си усмивка.А аз го изгледах толкова разярено , но след това и аз си сложих злобната усмивка.Тази игра е за двама.

Джимин-Тук съм за да си поговрим за...-и тук бях грубо прекъснат.

Бекхян-За срещата ми с онази неземна хубавица.-каза с още по-дяволита усмивка-Давай.Мога да говоря за нея цял ден.Нямам търпение да чуя как стене името ми от удоволствие-притвори очи и даде главата си назад , а аз свих юмруци от яростта , която се насабираше в тялото ми.Отвори очите си и се приблежи до леглото за да си вземе тениската.Облече я.-Ах тези чарашафи , ще бъдат измачкани на другата сутрин.-каза сядайки на леглото-Кажи ми.Ти чукал ли си я вече.-щях да отговоря , но той продължи да дърдори-Ох дано да не си....Така обичам от отнемам девственост.-щях да реагирам ядосано , но се успокоих.Не трябва да мисли ,че е двествена ,че тогава ще я иска още повече.

Прислужницата и Богаташа(РЕДАКТИРА СЕ;ЗАВЪРШЕНА)Onde histórias criam vida. Descubra agora