11.Езерото

1.9K 110 0
                                    

Г.Т.Джимин
Джимин-На....ъм няма да ти кажа.-казах, защото и аз не знаех къде отиваме.Просто исках да сме сами.
Карах и вече излизах извън града.Спрях колата и слезнах.Отидох да отворя на Евелин вратата , но ме изпревари.Прави го все едно да ме дразни.И така сега се седяхме пред огромната гора.

Евелин-Какво правим тук?-попита хем ядосано , но и хем притеснено.

Джимин-Просто изкарвам гаджето си на среща-казах с мазна усмивка.Тя много се дразни като го правя.Хванах я за ръката и я задърпах към гората.Тя се дърпаше.

Евелин-Пусни!Какво си намислил?
Ако е това което си мисля ,няма да стане!-заяви тя продължавайки да се дърпа.Стигнахме до някъкво езерео.Беше красиво , а Евелин спря с дърпането заради гледката.

Гледах я, беше толкова красива и не говоря за гледката.С тези искри в прекрасните й очи.Видях даже и как се усмихна.

Евелин-Прекрасно е.-каза тя докато гледаше,като малко дете видяло шоколад.Аз още я държах за ръката.Беше ми приятно да я държа.Явно още не се усетила щом досега не я е дръпнала от хватката ми.

Джимин-И аз съм на същото мнение-казах докато я зяпах.Осъзнах се и разтресох главата си-Да гледката е прекрасна-набързо се поправих.Тя се засмя.Боже защо винаги се притеснявам,като съм около нея.

Г.Т.Евелин

Все още държи ръката ми.По някъква странна причина ми харесва,заради това все още стоя така.

Изведнъж ме вдигна като булка и тръгна към езерото.

Евелин-Джимин веднага ме пусни-заповядах му и той се спря.

Джимин-Искам нещо в замяна.-каза и се усмихна перверзно-искам да ме целунеш.

Евелин-Добре-насочих се да го целуна, но той ме спря.Е последно какво!?Да го целувам или не!?

Джимин-Обаче искам да ме целунеш така,че да ми покажеш че ме желаеш.Че искаш да те любя на поляната.Ясно!?-попита и се усмихна.Боже той занел и друга дума за секс,освен чукане.В отговор само кимнах.

Сложих ръцете си на бузите му,бяха толкова меки.Усетих го как потрепна.Погледнах го в очите.В тези негови тъмни очи,като на демон.Въпреки ,че прилича на ангел с тази руса коса.Погледнах после към устните му .Толкова пухкави ,че не можеш да устоиш да не го целунеш.Приближих лицата ни и го целунах.Пуснах му език ,а той ми отвърна по същия начин.Този път не усещах целувката така,както миналите пъти.Беше нежна , но се усщаше и страста.Целувах го,така както той каза.Да му покажа ,че го желая.Че искам да ме люби на поляната.До някъква степен е възможно и наистина да го искам.Но няма да бъде любене , а чукане.Това е човек който не може да люби момиче, а само да я използва като парцал.

Прислужницата и Богаташа(РЕДАКТИРА СЕ;ЗАВЪРШЕНА)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora