15.Сън 2

1.8K 104 0
                                    

Евелин-Джи.....Джи...мин-стенех докато Джимин и аз...-Ааа-бях прекъснатата от силния тласък в мен.Мисля че вече разбрахте какво се случва.Целувах Джимин по неговите неописуемо меки устни и .....Чакай чакай,какво?Какво по дяволите....Ааа това е сън.Оъдъхнах си.Но целувката,усещах я толкова истински.

Отворих очи и видях какво се случва.Боже мой!Какво правя?В момента съм разкрачена върху Джимин и се целуваме в леглото ми.Той беше сложил ръцете си на гърба ми и шареше с тях по него.А моите ръце бяха на бузите му,които пареха.Отдръпнах се веднага след като асимилирах всичко.Той и аз все още държахме ръцете си на същите си места и се гледахме в очите.

Джимин-Защо спря?-попита хем объркано и хем разочаровано.

Евелин-Кажи как се случи това да съм върху теб и да се-преглътнах и казах с по тих тон-целуваме.

Джимин-Амии аз си спах най-спокойно и изведнъж чух някой да казва или по-скоро стене,,Джи...Джи...мин" и се събудих.-каза с леко самодоволна усмивка-Погледнах към теб и ти спеше.Дишаше тежко.Изведнъж ми се качи отгоре и започна да ме целуваш.Явно су бълнувала.

Нищо не казах само бях почервеняла от срам.Дано да не се виждаше от лунната светлина която влизаше в тъмната ми стая.

Джимин-Ем...какво сънуваше?-попита с перяерзна усмивка.

Евелин-Н-нищо аз просто..-не ми позволи да довърша.

Джимин-Стига Евелин-прошепна съблазнително и се изправи в седнало положение докато аз още седях в скута му.Облегна се на рамката на леглото и ме придърпа към себе си-Знам че си мокра.-прошепна гледайки ме право в очите.-Явно не само аз имам мокри сънища.-каза и се опита да ме целуне.Колкото и да исках да го целуна се отдържах и станах от него.Набързо си взех бельо и тениска .Бързо взех и кърпа и влезнах в банята,без да го поглеждам.

Изкъпах се набързо за пет минути, без да си мокря косата.Подсуших тялото си с кърпата и облякох тениската и бельото.Чакай...ах колко съм умна! Забравих да си взема някъкви панталони.Ох просто излизам лягам си и заспивам.И така без колебание излезнах от банята погледнах към Джимин, който все още стоеше в същата поза.Той ме огледа от горе до долу и прехапа устни.Игнорирах го и набързо се шмугнах под завивката, с гръб към него.След няколко секунди усетих чифт ръце, да се увиват около талията ми и да ме притискат към притежателя им.Не се отдръпнах поради две причини.Първо знам ,че няма смисъл да се съпротивлявам.Второ не отричам ,че не ми е приятно.Ах пак това дразнещо чувство в корема ми от по-рано.Дано наистина не съм настинала ,че ще видя почивка друг път.Мислите ми бяха прекъснати от устните които поставиха целувка близост до ухото ми.

Джимин-Караш ме да пресъздам съня ти ли?-прошепна в ухото ми, а ръката му се плъзна от корема към бедрото ми.Настръхнах от допира му върху голата ми кожа.-Защото ако е така повярвай ми, с удоволствие ще го направя.-каза и пак целуна кожата в близост до ухото ми.

Евелин-М-м-моля те....-не ме остави да довърша.

Джимин-Спокойно знам-каза и пак целуна на същото място-че не искаш.-и пак последва целувка-Поне ми позволи да се насладя на-пак целувка-сладката ти кожа.-и отново ме целуна до ухотото.

Започна да слиза надолу по врата ми с целувки от,които се смразявах.Ръката му продължаваше да гали бедрото ми.Не се отдръпнах,просто се оставих на насладата.Беше толкова..ъх как да го нареча....Ох няма начин за описване.А тъпото чувство в стомаха ми не сприше да се усилва.Изведнъж всичко спря.Усещах единствено топлия дъх на Джимин върху врата ми.

Джимин-Благодаря-прошепна срещу врата ми и го целуна отново обаче нежно-лека нощ-каза и отново постави ръцете си на талията ми име притисна към себе си.На лицето ми заигра усмивка.И аз незнам за какво.

Евелин-И на теб.

Сори че отново е кратка.Надявам се през уикенда да пиша повече.




Прислужницата и Богаташа(РЕДАКТИРА СЕ;ЗАВЪРШЕНА)Where stories live. Discover now