8.Само твоя

2.2K 117 4
                                    

Г.Т.Евелин

Събудих се с ужасна болка в главата.Опитах се да се изправя,но две неща ми пречеха.Тежеста в главата ми и две ръце , които се увиваха около талията ми.Сложих ръцете си върху тези,които са на талията ми за да ги махна.И то взе ,че тоя човек ми хвaна ръцетe и преплете пръстите ни.Е сега как ще стана.Оф еми ще трябва да го събудя.

Евелин-Ей ти , който ме задушаваш.Субуди се !!!-извиках се леко.А човека зад мен се размърда и затегна хватката.Оле толкова ли им е трудно на тия хора да се събуждат.И кой подяволите е този зад мен.

И не.Не съм тъпа,че да не се сетя че може да е Джимин.Защото последния ми спомен беше предизвикателството да целуна Тае.Оле ами ако е Тае?Боже ако сме правили нещо.Ох слава богу.Погледнах надолу и бях с дрехи.Вече се ядосах исках да стана заради това се извиках по-силно.

Евелин-Събуди се-извиках с цяло гърло , а човека който ме бе задушил ме пусна и се обърна на другата страна продължавайки да спи.Обърнах се и видях руса коса.Дам това е Джимин.Не е нужно дори да му поглеждам лицето ,че да разбера че е той.

Едва станах заради главоболието и отидох в банята на стаята ми.Изкъпах се.Излезнах от банатя с халат.И излизам и какво да видя.Джимин ми рови в бельото.

Евелин-Какво си и мислиш ,че правиш?-попитах ядосано, а той се обърна към мен със самодоволна усмивка държеейки бельото ми.

Джимин-Заповядай сложи си това.-каза игнорирайки въпроса ми. Доближи се до мен и ми го подаде.-Много се чудех дали да е черното или бялото.Но накрая реших да запазим бялото за първата брачна нощ.-каза изкикотвайки се.

Евелин-Не ми рови в нещата.Ясно?!

Джимин-Ох колко си секси,като си ми ядосана.-каза и грабна с една ръка на кръста ми.Придърпа ме към себе си и ме целуна.След това се отдръпна и започна да се съблича.

Евелин-Уо уо.Не съм си поръчвала стриптис.Излизай трябва да се преоблека.-казах посочвайки вратата.

Джимин-Първо влизам да се къпя-изкикоти се- второ вече съм те виждал гола,такаче може да се преоблечеш още сега.

Евелин-Какво?Ти си ме гледал докато се къпя?

Джимин-Не.Просто вчера... ти и аз... сещаш се.-гледах го с паднало чейне.Знаех за какво говори,но не исках да повярвам ,че съм го направила-Ох виждам ,че явно няма да зацепиш за какво говоря такаче ще ти кажа.-каза и тръгна да се приближава към мен аз отстъпих назад-Вчера ти аз правихме див секс.-направи още няколко крачки напред ,а аз назад.-Ти стенеше името ми.Непрестанно.-продължавах назад да вървя ,а той напред към мен.Проблем.Усетих стената зад себе си,а той вече беше се долепил до мен.-И вчера ти го казах и сега ще ти го кажа пак.Имаш красиво тяло.-каза и ме целуна.

Прислужницата и Богаташа(РЕДАКТИРА СЕ;ЗАВЪРШЕНА)Where stories live. Discover now