14.Само моя

1.7K 113 1
                                    

Събудих се заради усещането нa някой в леглото ми,до мен.Отворих очи и видях Камерън да ме прегръща през кръста.Гледаше ме.И то погледът му бе някак замечтан.

Евелин-Камерън, какв...-и тук бях прекъсната от целувките му поставени върху вратът ми.-К-кам спри.

Ками-Не знаеш колко ми липсваше през тези пет години.-прошепна срещу врата ми и продължи да оставя отпечатъци.

Цялата се бях размекнала и неможех да мръдна.За жалост като мой най-добър притяел,Кам знаеше ,че слабото ми място е врата.Но защо го правеше?Наистина ли е има чувства към мен все още?Целуваше врата ми толкова жадно,но целувките не бяха като тези на Джимин.Те бяха....Чакай Джимин.Боже мой ако в този момент вле...-и тук мислите ми бяха прекъснати от отварянето на вратата.Познайте кой беше.

Джимин-Хей сладу-и тук се спря като видя Камерън върху мен,оставящ все още смучки.-Ах ти зализан перчем.-каза през зъби-разкарай се от нея.-каза заповеднически и го издърпа от леглото.Държеше го за тениската и щеше да го удари с юмрук в лицето ,но аз хванах ръката му.Обърна се и погледна в очите ми.

Евелин-Моля те успокой се.-казах и той сякаш умекна.Дръпнах Камерън и излезнах от стаята ми.Държах го за китката докато слизах ме по стълбите и той започна да говори:

Ками-Евелин..

Евелин-Спри!Моля те ще говорим някой друг път , а сега си тръгвай-казах като вече бяхме пред отворената входна врата.Той само кимна и си тръгна.

Така сега е по-трудната част.Джимин.Тръгнах да се качвам по стълбите.Отидох пред вратата ми и се застоях малко ,преди да отовря вратата.Джимин седеше на леглото.Като отоворих вратата ме погледна , дойде със скороста на светлината до мен.Затвори врата и ме притисна в нея.

Джимин-Кажи ми какво праевше той тук?-попита като в очите му се четеше ярост.

Евелин-Слушай.Заспах и изведнъж се събудих заради това ,че някой ме беше прегърнал толкова силно,че щях да умра заради недостиг на кислород.И мислех ,че си ти.Оказа се Камерън.Незнам как е влязъл.Може би през прозореца или да се е промъкнал из цялото имение за да намери стаята ми-засмях се и видях ,че и лека усмивка играе на неговото лице-по-скоро е първото.Щях да го попитам какво прави тук ,но той целуна врата ми и... да... знаеш слабо място. И така след няколко минутити ти влезе.

Джимин-Добре-вече яроста почти я нямаше-Въпрос?

Евелин-Питай!

Джимин-Направи ли нещо друго освен да те целуне тук-каза и целуна врата ми.Ох.Устните на Камерън или на когото и дае, нямат нищо общо с тези на Джимин.

Евелин-Г-галеше г-гър-рба м-ми-едва казах заради устните му върху врата ми.Постави ръце на гърба ми и започна да шари с тях по него.

Джимин-Добре-прошепна срещу врата ми-нещо друго-продължи да шепти.

Евелин-Мисля,че не.-вече можех да говоря горе-долу спокойно.Устните му стояха на сантиметри от врата ми.Изведнъж пак ги усетих.

Джимин-Това е добре.-каза и пак целуна врата ми като се покачваше нагоре стигайки до устните ми.-Защото ти си само моя-прошепна и след това разби устните си в моите.Езиците ни заиграха луд танц един с друг.Тръгнахме към спалнята,като не се отделяхме от целувката.Незнам защо го правя.Просто...ъх.Знам че е задник.Знам ,че само ще ме изчука и това е ,но аз просто .....оф незнам.Просто усещам ,че това е правилно.Че го искам.

Докато се усетя вече бяхме на леглото и той върху мен.Отдръпна се от целувката.Вдигна ме на ръце и ме постави да легна на възглавницата.Зави ме и след това се шмугна при мен.Какво стана токущо!?Да не би той да не иска...Обгърна талиата ми с ръце и ме разсея от мислите ми.Харесва ми тази страна на Джимин.Смисъл когато е нещо като истинско гадже,а не само да се натиска с мен и да ме обарва.

Джимин-Лека нощ красавице.-каза и ме целуна по устните.Това беше толкова нежна целувка.Затегна хватката си и ме приближи максимално към себе си.Затвори очи.

Евелин-Лека-изшептях срещу него.Той се усмихна.Затворих очи и заспах с мисълта за усмивката на Джимин.

Сори че е много кратка.💋

Прислужницата и Богаташа(РЕДАКТИРА СЕ;ЗАВЪРШЕНА)Where stories live. Discover now