11

44 3 0
                                    

Later die dag ging de bel. Niet de school bel, maar de deurbel. Ik slof erheen en open die. Jimmy staat ervoor. Ik begroet hem vrolijk. 'Zag ik jou nou vandaag op school,' knipoog ik. Hij gniffelt een beetje. 'Was dat een foute flirtpoging?' Grapt hij. Jimmy is homo, maar alleen ik weet dat toe nu toe hier. Het is niet dat het voor hem een groot geheim is, maar hij wilt het niet meteen aal pront iedereen vertellen. 'Als dat een flirtpoging was, dan zou je allang hebben gebloosd,' merk ik op. Ik moest Jimmy vertellen wat er gaande is tussen mij en Olivier. Ik zou toch iemand in vertrouwen moeten nemen? 'Dat is waar. Laat je me buiten staan of mag ik nog binnen komen?' lacht hij. Serieus, die jongen lacht echt veel. 'Ik wou je eigenlijk buiten laten staan, maar nu je het zegt, kom maar binnen.'

Ik ken Jimmy nog maar een paar dagen, maar het voelt al jaren. Ik kan gewoon de stomme grappen maken die in me opkomen en hij lacht erom! Ook hij heeft dezelfde humor als ik en we kunnen gewoon alles tegen elkaar zeggen wat ik best waardeer.

Jimmy ploft neer op de bank. 'Drinken?' vraag ik uit beleefdheid. 'Ja lekker en voordat je het vraagt, doe maar sinas,' glimlacht hij. Ik knik en loop naar de keuken. Ik schenk twee glazen vol met sinas en loop dan weer terug naar de woonkamer.

'Waar zijn je ouders?' vraagt Jimmy. 'Die zijn op het werk en Petra is bij een vriendin, dacht ik,' Antwoord ik. 'Aha,' mompelt hij. Ik neem een slok en besef me dan dat ik best wel dorst had. Ik drink het glas in een keer leeg en zet dan het glas op het bijzettafeltje. 'Je mag de mijne ook wel,' lacht Jimmy. Ik kijk naar zijn glas waar nog maar één slok uit is. 'Weet je dat zeker? Ik bedoel, het is voor jou hoor.' 'Ik heb niet zo'n dorst, neem jij maar,' zegt Jimmy en geeft me het glas. 'Oké dan. Dank je.' Ik neem het glas aan, maar ik weer eens te onhandig en mors een deel over Jimmy heen. 'Oh shit, sorry,' mompel ik. 'Het is oké,' zegt Jimmy die naar de vlek op zijn shirt kijkt. Daarna trekt hij hem uit. Hij heeft echt een goed lichaam. Niet te veel vet, maar ook geen sixpack. Precies goed dus. 'Oh sorry, had je gewild dat ik dat vieze shirt aanhield?' vraagt hij. 'Uhm, nee, het uhm, is wel prima zo,' stotter ik. Oh god, waarom stotter ik ineens zo? Jimmy lacht een beetje. Had ik al gezegd dat hij veel lacht en dat zijn lach geweldig is? 'Wat kijk je zo?' vraagt hij lachend. 'Nou jou,' zeg ik en bijt heel zachtjes op mijn lip. 'Dat was overduidelijk een flirtpoging,' lacht hij weer. 'Als je zo graag wilt dat ik je zoen, kun je het ook gewoon zeggen hoor,' plaagt hij me een beetje. 'Of dat ik met jou wil zoenen,' zeg ik met gemaakte afgrijzen. Jimmy legt zijn hand op mijn wang. 'Je hebt er nu in principe om gevraagd,' zegt hij en zet dan zijn zachte lippen teder op die van mij. Ik sluit mijn ogen en probeer me in het moment te verdiepen.

Toch wordt het moment verpest. De deurbel gaat weer en nog een keer iets langer. Een klop op het raam laat me pas terug trekken van Jimmy's lippen. Ik kijk naar het raam, maar zie niemand. Waarschijnlijk staat diegene weer normaal voor de deur. 'Ik ga even opendoen,' zeg ik tegen Jimmy en loop naar de gang. Ik open de deur en daar staat mijn echte droomprins. Olivier. Oh nee, zou het gezien hebben?

-----

Hoofdstuk 11

Oh jee, hoe zou dit aflopen? Zou Lukas zich hier onderuit kunnen lullen?

Ik was vandaag bij de huisarts (was niet mijn keuze om erheen te gaan), want ik heb een zere knie. Schijn ik een 'springers knie' te hebben. Mijn pees in mijn knie wordt verrekt doordat ik groei en dat voel je pas als je veel fysieke inspanning hebt gehad.

Comment vote subcribe

Love you all

xx Dagmar

My dear nightmare (BxB)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt