12

53 4 0
                                    

'Lukas? wie is dat?' vraagt Olivier en wijst richting de woonkamer. Ik wrijf ongemakkelijk aan mijn nek. 'Dat uh, is mij buurjongen,' mompel ik. 'Waarom zoende je met hem?' Olivier kijkt me met tranen in zijn ogen aan. 'Het is niet wat het lijkt,' probeer ik. 

Op dat moment komt ook Jimmy, nog steeds zonder shirt, de gang in lopen. 'Hi, ik ben Jimmy,' glimlacht hij en steekt zijn hand uit naar Olivier. Olivier weigert zijn hand en bekijkt Jimmy eens. 'Zeg, kan jij geen shirt aandoen?' vraagt hij geïrriteerd. 'Ik zou wel willen, maar Lukas had er sinas overheen gegooid,' lacht Jimmy. 'Dan leen je er toch een van Lukas? En daarna ga je hem aflebberen?' Olivier is echt boos. Om eerlijk te zijn, is het wel schattig als hij jaloers is. Hij kijkt hulpzoekend naar mij. Misschien zou het beter zijn als we dit uitvechten zonder Jimmy erbij. 'Jimmy, ik wil dat je vertrekt,' zeg ik zonder van Olivier op te kijken. In mijn ooghoek zie ik dat hij de deur opent en het huis verlaat. De deur sluit en ik sta alleen nog met mijn, boze en jaloerse droomprins in de gang. 

'Wat is dit nou weer voor actie? Eerst wil je ontkennen dat je homo bent en nu zit je te zoenen met een willekeurige jongen. Ik hoorde de jongen te zijn die jou als eerst mocht zoenen, nou kan ik nooit meer de eerste zijn. Lukas, je gaat nou toch al naar hel, wat heb je verder nog te verliezen? Waarom kunnen we niet samen zijn? Wie was die jongen? Lukas, Je moet me antwoorden geven,' vraagt hij allemaal. Olivier staat recht tegenover me en ik ben wat tegen de muur aan gaan leunen. 'Olivier, je kon sowieso niet de eerste zijn en hij heet Jimmy. Hij is mijn buurjongen en van het een kwam het ander. Zit er alsjeblieft niet te veel over in. Het is een eenmalig iets geweest. Ik wil jou en dat weet je. Alleen mijn ouders zullen me vermoorden en ik mag waarschijnlijk niet meer de kerk binnen. Onze vrienden zullen ons verrot schelden. Geloof me, ik vind je echt heel leuk, meer dan ik zou moeten, maar het zal nooit werken om alle redenen die ik net heb genoemd.' Ik kijk hem spijtig aan en zet me af van de muur. Vervolgens pak ik hem bij zijn schouders zodat hij me recht aan moet kijken.

'Wat dacht je ervan om in het geheim dan een relatie te hebben? Dan krijg je niet al dat gezeik en kunnen we toch samen zijn,' stelt hij na een hele lange tijd stilte aan. 'En de kerk dan? God weet alles hoor.' Ik ben nog niet helemaal overtuigd. 'De kerk weet ook van niks. De lieve heer houdt van iedereen en zou dit wel voor je willen verzwijgen.' Olivier glimlacht lief naar me. 'Ja lijkt me ook,' stem ik toch in 'Ik wil graag bij je zijn, dus in het geheim, zou een perfecte compromis zijn,' beaam ik. 'Super! Nu nog de perfecte steeg,' lacht Olivier opgelucht. Ik lach om zijn plotselinge stemmingswisseling. 'Je bent gek in je hoofd,' lach ik. 'Natuurlijk! Ik ben gek op jou,' lacht Olivier een gaat met zijn hand door mijn haren. 'Hé, dat zat eindelijk een keer goed,' protesteer ik. 'Dat niemand ooit eerder heeft opgemerkt dat jij van de andere kant was; je gedraagt je soms echt als een homo,' lacht Olivier. 'Nee of jij je zo heerlijk mannelijk gedraagt,' kaats ik terug. 'touche.' 

-----

Hoofdstuk 12

Zal dit gaan werken? Zal een geheime relatie stand houden? 

'Secrets have a cost, they are not for free. Not now, not ever'

Comment vote 

Hope you like it

Love you all

Xx Dagmar

My dear nightmare (BxB)Where stories live. Discover now