3 tanitim çete kavgası

1.8K 53 3
                                    

Saat 23:30 idi. Mesai saatim gelmişti. Yerde duran çantamı sırtıma takıp Ali'ylede vedalaştıktan sonra çıkış kapısına doğru yürümeye başladım. Çıkış kapısına gelince kara gözlü gence bakmak için kendisine doğru döndüm.

Genç çocuğa bakınca yanında duran kızlarla ilgileniyordu. Tekrardan önüme dönüp kulüpten çıktım.

Daha önceden çağırmış olduğum taksi gelmiş beni bekliyordu.
Hemen taksiye doğru yürüyüp arka koltuğa oturdum ve ev adresini verdim.

Taksici arabayı çalıştırıp eve doğru yol aldık. Eve gidiyordum ama aklım kulüpte o kara gözlü gençte kalmıştı.

O kara gözleri,o beyaz teni ve gūldüğü zaman beyaz dişleri. Mübarek sanırsın her dakika dişini fırçalıyor yada korku filmlerdeki vampirler gibi kan içiyordu. Yoksa o karanlık bakışların altında,başka yüz var gibiydi.
Aklım kara gözlü gençlerle dolu olduğu için eve geldiğimi fark etmemiştim.

Taksici abini iki,üç kere kızım diyince hemen ücreti verip taksiden indim. Aklımdakileri atıp ve akĺımı toparlamak için sağa sola sallayıp eve doğru yürüdüm.

Kapıyı açıp içeri geçtim. Ayakabılarımı çıkartıp odama geçtim.
Saat 00.15 idi dağılan aklımla Bora aklıma gelmişti.
Allah kahretsin ben nasil bir arkadaşım,henüz Bora'yı arayıp kendisi ve ailesi hakkında bilgi almamıştım. Telefonu çantamdan çıkartıp hemen Bora'yı aradım.

Bora ilk çalışta açmadı,korktum kalbim küt küt atmaya başlayıp endişelendim. Tekrat aradım ve ayriyeten içimden "Allahım ne olur Bora'nın babasına bir şey olmasın" diye dua ediyordum.

Çalan telefonla sonunda Bora telefonu açmıştı:

"Alo, Bora nasılsın?"

"Iyiyim Deniz"

"Baban nasıl oldu?" Diyerek içim ferahlasın istiyordum.

"Iyi,odada dinleniyor,kalp krizi değil kalp spanzımı geçirmiş ama şimdi iyi"

"Ohh çok şükür,çok geçmiş olsum canım yardım edecek bir konu var mı? yada bir ihtiyaç falan?"

"Yok Deniz'cim teşekür ederim. Kulüp nasıl geçti?seni yanlız da bıraktım"

Bora beni yanlız bıraktı diye içi içine sığmıyor aklı ben de kalmıştı. Kıyamam ya, kulüpte bana askıntı olan o iki kişiyi söylesem mi?yoksa söylemesem mi?diye aklımda geçiriyordum.
Ama söylememeye karar verdim. Benim yüzümden işinden olmasına sebep olmiyacaktım zaten geçici bir süreliğine orda çalışıyordum. Dayım bana daha iyi iş bulunca ordan ayrılacaktım onun için susup:

"Hayır,hiç bir şey olmadı aynı kulüp işte normal geçti ayrıca aklın bende kalmasın çantamda çakı ve biber gazı var unuttun mu?"

Diyerek az da olsa rahatlatmak istedim. Bora normal geçti sözüme pek inanmasada geçiştirip olumlu cevap verdi.
Saat 01.00 gösteriyordu. Daha fazla konuşmayıp kısa kestik ve vedalaşıp telefonu kapattım.

Telefonu kapatınca yatağımın ucunda duran komidinin üzerine bıraktım ve kendimi yatağıma attım. Başımı yana çevirip komidinin üzerinde duran annemle babamın birlikte çekilmiş fotoğrafına baktım. Ne kadat da güler yüzlü ve mutlulardı. Allahım ne oldu bizede böyle dağıldık deyip bakışlarımı fotoğraftan ayırdım.

Gözlerimi kapatıp uykuya teslim oldum.

Sabah erken uyanmış okula varmıştım. Sınıf kapısında belirip sırama baktım. Bora gelmişti,hemen koşar ayak ona hızla yaklaşıp kocaman sarıldım :

"Çok geçmiş olsun"

"Teşekür ederim"deyip sarılmayı bıraktım. Gözde şaşkın gözlerle ve aklında?işareti ile bize bakıyordu. Bora'nın babasına gelen dün akşam ki talihsizliği anlatmaya karar verdim.

Psikopat AskWhere stories live. Discover now