7tanitim. ruyadamiyim?

1.3K 40 0
                                    

Onumde kapilarla dolusu bir koridor vardi. Koridorun sonunda asagiya inen merdivenler gorunuyordu. Hic odalari merak etmeden merdivenlere dogru ilerledim. Hozli yururken midemin acisi hala vardi. Onun icin yavas yurumek zorunda kaldim. Merdivenlerden asagiya dogru ilerlerken etrafa bakmakta kararliydim ve etrafa bakiyordum. Aklim karisikti. Midem de korku hissiyeti vardi. Gozlerimde etrafta idi. Merdivenlerden inince buyuk bir salona gectim. Salon dememin tek sebebi hic bir oda kapisi gorunmemesi ve mutfak kapisi gorunmesi. Ben etrafa bakarken salon kapisini fark edip kapiya dogru ilerledim ve elimi kapi koluna atarak kapiyi actim. Kapiyi az araliktan sonra arkamadan " demek uyandin?bu ne acele ?insan kim beni kirtarmis diye meraktami etmez " diyerekten arkamdan ses duyuldu.

Ben arkama donup bana seslenen kisiye baktim. Kisiyi gorunce gozlerim irilesti. Cunku bu kisi Kaya idi. Kalbim hizla atmasi ve midemdeki korkunun kaynar su gibi kaynamasina neden oldu. Beni bulan kisi Kaya idi.

Tekrar kapiya donup hizlica kendimi disari attim ve midemin agrimasina aldirmadan hizli kosmaya basladim. Heryer karanlikti sokagi sadece sokak lambasi aydinlatiyordu. Saati bile bilmiyordum ama sanki taksi zor gececek gibi. Mideme oyle bir ayri girince birak kosmayi artik adim bile atamiyordum. Ben yerimde oyle durunca etrafa bakmaya basladim. Tek bir insana ihtiyacim vardi.

Ben daha aklimdan bunlari gecirirken Kaya yanimda bitivermisti.

Ben " ne var ? Dovmeniz yetmedimi , yinemi doveceksin?" Kaya kolumdan tutup eve donderdi ve " yuru"dedi. Ben ise o eve donmemek icin direniyordum.

Ben "ne yapacaksan burda yap. O eve donmek istemiyorum. Psikopat"
Kaya durup bana bakti sonra tek hamle ile beni kucagina alip eve zorla goturdu. Arkadan kapiyi kapatip salonda duran siyah koltugun uzerine birakti ve uzerime egilerek "uzan ,dinlen ,sonra defol,ben mi seni dovecem ? Degmesin!"deyip beni kucumsemisti.o keskin bakislari ile Bana dikkatli bir sekilde bakip sonra mutfaga ilerledi.

Ben salonda tek kaldim. Kaya'nin evindeydim. Kaya bana yardim etmis yol uzerinde birakmamisti. Evine getirmisti ama neden? Bana kulupte oyle davranan neden yardim etmisti dite aklimdan gecerken birden mideme sancilar girdi.
Bu sanci diger sancilardan cok daha agirdi.

Canimin agrisi ile ciglik atmaga basladim. Kaya sesimi duyup "ne bagiriyorsun? Sana dinlen dedim"deyip yanima geldi. Beni sancilar ici de kivranip gorunce ustume egildi ve elini birakip dokundu. Bu buz gibi adamin eli sicacikti.

Kaya "ne oldu?"
Ben "midem cok agiriyor ,dayanamiyorum" deyip kivraniyordun.

Kaya yanimdan gidip elinde hab ve bir bardak su ile geri geldi.

Kaya " al su agri kesiciyi az da olsa iyi gelir"dedi. Once yemek istemedin. Bilmedigin habti ama Kaya zorka yedirdi. Tekrardan uzandirdi. Agrilr coktu kivraniyordun. Kaya biran olsun bile yanimdan ayrilmadi olupte basina kalacagimdan korkuyordu galiba.

Aradan gecen 15,20 dakika ile midemin sancisi azalmisti ve uykuya dalmistim.

Gozum tekrardan acip etrafa baktim. Uzerimde yesil bir bettaniye vardi,beni sicacik sariyordu.

Kaya' nin evinde oldugumu hatirlayinca hemen koltuktan filadim. Saat sabahin 9.30, idi. Telefonuma baktim Bora'dan 3 cevapsiz arama vardi. Hemen telefonu cebime koyup evden cikacaktim.

Kaya bu sefer beni gormemisti. Siyrildim. Evden cikip yuruyordum ki evin yan tarafindan ses geliyordu. Gelen sese merakla yurudum ve kosede durup duyulan sese baktim. Karsimda tekrar Kaya'idi.

Ustu ciplak ve altinda sadece şort vardi. Vucudu islakti. Yeni havuzdan cikmisti galiba. Ama tekrardan havuza girecekti ki:

Kaya" orda durup benimi izliyeceksin ?" Dedi. Yerimden irkildim. Beni fark etmisti cunku ona bakarken dalmistim. Salaklik bendeydi kacip gidecektim neden merak ettim. Kaya' nin vucudunu seziyordum. Tuyusuz ve kasli vucuduyla kizlari bastan cikariciydi. Tam cekici. Insanin o vucuda sarilmamasi cok zordu.
Arkami donup yoluma devam etmek istedim ama:

Kaya" dur orda"dedi

Arkadaslar psikopat ASK yeni bolum geldi kusura bakmayin derlere calismaktan kitabimin bolumleri gec geliyor ama okumaktan vaz gecmeyin daha guzel bolumler sizi bekliyor iyi okumalar😆 sizi seviyorum canlar❤📚

Psikopat AskWhere stories live. Discover now