bölüm 13 Zorla güzellik

1.2K 28 0
                                    


Uzun zamandan beri tekrardan karşınızdayım. Şimdiden iyi okumalar.

Kaya'nın bu cümlesine karşı aklımda ? İşareri oldu. " Neden ? Burası benim yerim"

" sana kalk dedim"

" asla"
" tamam, bende kalçana dokunmakla devam ederim" diyip güldü. Ben önüme dönerek" ne yapmalıyım" sorusunu aklımda geçiriyordum. Gözüm çantamı bulduğunda,çantamı sırtıma bıraktım. Böylelikle Kaya kalçama dokunamazdı. Kaya'nın yüz ifadesini merak ederek dönüp Kaya'ya baktım öfkeliydi.

İçimin yağları erimişti.

Oyununu ve keyfini bozmuştum. Gülüp tekrardan önüme döndüm. Hoca içeri girdi. Arda yanımdan kalkarak hocanın yanına gitti ve yeni öğrenci olduğunu söyledi.

Arda tekrardan yanıma gelerek oturdu. Hoca dersi anlatmaya başladı. Ders başlamıştı.

Ben tamamen hocaya odaklanmış dersi dinliyordum. Geçen 80 dakikayla ders bitmişti. Hoca " yarın sınav yapılacak,bilginiz olsun" diyip sınıftan çıktı. Ders bitmiş dağılıyorduk.

Ben, Gözde,Bora ve Arda hep beraber okuldan çıktık. Dönüp Kaya'ya baktığımda o Leyla ile konuşuyordu. Koluma giren Gözde beni olan görüntüden uzaklaştırarak gözden kaybolmasını sağladı. Gözde'nın babası gelmemişti.

Gözde'yi eve Bora bırakacaktı. Arda'nın da servisi gelmişti. Onlarla vedalaşıp evimin yolunu tuttum. Son iki ders boştu,onun için erken dağıldık.

Aklımda kulüpe dönsem mi? Soruları vardı ama bugün Kaya'nın kalçama dokunması midemi bulandırtmıştı. Sınıfta böyle yapan biri kulüpte başka neler yapmaz ki. Kaya aynı Kaya'ydı.

Sadece dün annem için iyi olmuştu. Nede olsa anne.
Evimin yolunu tutmuş yürürken arkamdan " Deniz " diye seslenen bir ses duydum. Dönüp arkama baktığımda Kaya bana hızlı adımlarla ve öfkeyle yürüyordu. O an kendisinden çok korkmuştum ama kaçmamıştım. Kaya bana yaklaşıp kolumdan tutup sıkmaya başladı. Canım acıyordu. Kaya neden bana böyle alevli gözlerle ve öfkeyle bakıyordu?

" canımı acıtıyorsun,bırak" dememle Kaya daha çok sıkmaya başladı.

" sana ordan kalk dedim. Neden kalkmadın?"

" orası benim yerim,benim sıram"

" senin sıransa o amk koyduğum çocuğun senin yanında ne işi vardı?"

Kaya azını bozmuştu ama biliyorum ki bu şuan için onun umrunda bile değildi.

" başka boş sıra yoktu. Ayrıca bu beni ilgilendirir"

Böyle dememle Kaya bana daha bir yaklaşarak:

"Madem ki istiyordun kalçana dokunduğumda neden reddettin?"

Kaya dan gittikçe daha bi nefret ediyor daha bir midemi bulandırıyordu.

" Manyak mısın sen? Ben erkek falan istemiyorum. O sadece geçiçi süreliğine yanımda başka sıra bulsun onu gönderecem. Ayrıca sen ne diyorsun ? Başka erkekte ne demek? Kalçama dokunmayacaktın sapık".

" o ebesine koyduğumun çocuk yarın senin sıranda olmayacak" " duydun mu beni?"

Kolum çok acıyordu. Kolumun acısından ve Kaya dan kurtulmak için " tamam, yarın yanımda olmayacak".

Kaya kolumu bırakmamış ,beni arkasından çekiştirerek arabasına bindirdi. Aklımda bu psikopat çocuk bana zarar verecek düşünceler vardı. Kendiside arabaya binip arabayı çalıştırdı.

Ben " Kaya ,tamam olmayacak yanımda. Lütfen indir beni?"

Kaya sinirli bir iç çekerek gözlerini bana dikti ve " hele bir olsun, hele bir olsun . O siktiğim o zaman görecek" .

" tamam indir beni" .

Kaya artık susmuş konuşmuyordu ve beni de indirmiyordu.
Ne yapacaktı bana ? Yalvarmama rağmen indirmedi beni. Geçen yolculukla araba durdu. Kulübün önündeydik .

Kaya" çalışmaya devam et, patronunla ben konuşurum" diyip arabadan indi ve gelip benide indirdi. Kolumdan tutup içeri geçtik. Kulüb kalabalıktı ve barbar masası doluydu.

Kaya" iş başına " diyip kolumu bıraktı patron odasına gitti. Girişiyle çıkışı bir olmuştu. Bana yaklaşıp " işe alındın. Bana hemen acı bir viski getir" dedi ve koltuğa, çete arkadaşlarının yanına oturdu.

Şaşkın halde yerimde donmuştum.

Donduğum yerde biri bana çarptı. Bana çarpana baktım,Oğuz du.

Oğuz da beni ilk görmüşcesine bana bakıp gülümsedi.

Bu çete gerçekten psikopatlıktan yapılmıştı. Kendime diyip acı bir viski aldım ve Kaya'ya doğru yürüdüm. Kaya'ya viskisini uzatıp geri barbar masasına ve işime döndüm.

Müşterilerle ilgilenmeye başladım.

Saat 21:00 dı ama Bora henüz gelmemişti. Ellerimde boş kalmıyordu,aramak için. Onu merak ediyordum. Müşterilere yerişmekte zorlanıyordum.

Saat 23:30 du. Mesayim bitmişti. Kaya çetesiyle konuşup gülüyordu. Ben kulüpten çıktım. Yol çalışması haken devam ediyordu. Bir diğer caddeye yürümeye başladım.

Karanlık sokaklarda yürüyordum. Önümden gelen iki kişi beni fark etti. Ve bana laf atmaya başladılar. Ben duymamazlıktan gelip yoluma devam ettim ama onlar onlar peşimi bırakmamakta kararlıydı. Çantamdan birer gazı çıkartıp onlara sıktım.

Gözleri yanmıştı ama dayanıklıydılar. Ben koşmaya başladım. Onlar bana yetişip beni tuttular. Biri beni kendine döndürüp tokat yüzüme vurdu. Vurduğu tokatla elimi yanağıma bıraktım ve beni bırakmaları için yalvarmaya başladım.

Adam" sen kimsin ki bizden kaçıyorsun kaşar" diyip rekraran elini kaldırdı.

Çikolatalarım yeni bölümle selam!

Hepinizi seviyorum iyi okumalar .

Vote ve yorum unutmayalım. Sizler sayesinde burdayım.

Psikopat AskOnde as histórias ganham vida. Descobre agora