8 tanitim Tokat

1.3K 38 4
                                    

Hayat sag gosterip sol vurur

Kaya'nin sesini duyunca durup tekrardan Kaya'ya baktim. Yuzumde ve aklimda bu psikopat benden ne istiyor sorusu vardi?. Kaya:

"Gec iceri ve bana kahvalti hazirla,birazdan gelirim. Kahvaltim 5 daka icinde hazir olsun"

Bu cocuk beni ne saniyordu?hizmetcisimi?

"Ben senin hizmetcin degilim. Kendin hazirla ben gidiyorum."

Kaya oldugu yerden bana bakip ofkelenmisti ve:

"Seni dun aksam sokak ortasinda ben buldum. Seni oldugun yerde birakabiliridim;ama sana acidim simdi sana git ve bana kahvalti hazirla dedim. Hemen"

Biran icin Kaya'dan korktum ama hakliydi. Dun aksam o beninbulmis kendi evine getirmisti. Ona kahvalti hazirlayacaktim ama bana yaptigi iyilik karsiliginda .

Iceri gecip Mutfaga gectim ve kahvalti hazirlamaya basladim. Buz dolabinin azini actigimda bin turlu kahvalti cesidi vardi. Kahvalti masasini 3 dakikada hazirladim. Kaya benden 5 dakika demisti, tekrardan disri cikip Kaya'ya bakip:

" kahvalti hazir. Simdi ben gidiyorum,kahvaltini dun aksam beni bulup evine getirmen yaptiginin karsiligi"deyip arkami dondum ve hemen evden uzklasmak istedim ve yurumek icin hamle yaparken,Kaya:

" ben sana git dedim mi?"

Tekrdan Kaya'ya donup

"Iyiliginin karsiligini aldin,hem de fazlasiyla. Oguz'un bana yaptiklari hepsi sizin planinizdi. Oguz'un bana yaptiklarii gorup çetenle berber guluyordunuz gordum. Simdi burdan gidecem.

Arkami donup yurumek icin bir kac adim attim ama Kaya bana yetisip kolumdan tuttu ve yurumemi engelledu. Hizla beni arkasindan cekip iceri goturdu.

Ben "ne yapiyorsun sen? Neden burdan gitmeme engel oluyorsun? Ben gitmek istiyorum." Kaya:

" ben sana git dedim mi? Oguz saN ne yaptiysa mustahak sana. Ben sana burasi kulup dedim,tiyatro salonu degil. Ama sen lavabodan cikarken ofkelenecegimi bildigim taktirde kahkaha atiyorsun. Ustune ustun bana ofke bakislariyla bakiyordun. Sen kimsin? Beni tanimiyorsun,sana neler yapabileceklerimi bilmiyorsun. Dun aksam nerede yurek yedin de o hareketleri yaptin. Karsima ciktin?"

Kaya hakliydi. Ben dun aksam nerede yurek yedim de o hareketleri yaptim. Bora bana Kaya ve cetesinin ne kadar tehlikeli oldugunu soylemisti. Ben ar etmedim onlari karsima almistim ama Kaya' yi karsimda gorunce korkudan cok baska hissiyet yuregimde uyandiriyordu. Kendimi Kaya dan alı koyamiyordum ve suan ciplak vucuduyla beni kendine nasil yaklastirdiginin ve cektiginin farkinda degildi.

Ben tekrardan ne yaptigimi bilmeyip ve inatlasarak Kaya'yi karsima almakla devam ederekten:

"Peki sen neden kolumu tutup sıktın,neden beni yere dusurmek istedin?"

"Canim oyle istedi."deyip guldu.

Kaya'nin bu gulusunde huzursuzlanip sinirlenmistim. Elimi kaldirdim ve Kaya'ya tokat atmak istedim ama Kaya cabuk davranip kolumu tuttu ve beni kendine dogru yaklastirip:

" haddini bil."deyip beni geri itti.btekrardan bena ayni hareketi yapmisti. Geriye dogru zedelenip neredeyse dusecek gibi oldum ama yine ayakta durmayi basardim.

Kaya"defol burdan"deyip kapiyi gosterdi. Ben Kaya'ya baktim. Aglayacak gibi oldum ama aglamiyacaktim. Sonra kapiya yoneldim disari ciktim. Tuttugum goz yaslarimin dokulmesine izin verdim. Canim aciyordu.

Yurumeye devam edip hemen ordan uzaklastim. Goz yaslarim dinmemisti. Aklimda bunlarin hepsi babamin sucu diye gecirdim. Eger babam yanimda olsaydi ben calismak zorunda kalmazdim ve suan burda psikopat Kaya' yla tartismazdim,canim yanmazdi. Bir taksi cevirip eve geldim cevimden en azindan taksiye yetecek param vardi. Eve gelir gelmez kendimi banyoya attim ve Kaya' nin bana yaptiklarini dusunup agliyordum.

O kulupten daha fazla calisamazdim. Kaya ve cetesiyle yorulmustum. Banyodan cikip kiyafetlerimi giydim. Telefonla Bora'ya mesaj attim:

"Ben kulube geciyorum. Orda gorusuruz" deyip telefonu cevime attim. Aldigim dus iyi gelmisti. Beni kendime getirmisti. Midemin sancisida eskisi gibi de degildi. Evden cikip kulup yolunu tuttum. Kararimdan kesindim. Artik calismiyacaktim.

Kulube yetisip iceri gectim. Once bir etrafa baktim Bora gelmismi diye ama Bora henuz gelmemisti. Barbar masasina gectim dun olanlardan cantam burda kamisti.
Cantami yerden alip koluma taktim vevarkami dondum. Arkami dondugum de Oguz karsimdaydi. Ama Oguz'un yuzu gozu morarmisti. Sanirim dayak yemisti. Onu karsimda gorunce biran korktum ama korkmamam gerektigini anlamistim. Artik bana ne yaparlarsa muhattab olmiyacaktim cunku burda calismayip ayrilacaktim.

Oguz"bir fiski"dedi sinirlenircesine.

"Artik calismiyorum ama sana son defa vereyim fiskini"dedim ve fiskiyi bardaga doldurup Oguz'a verdim ve patron odasina gecip cikisimi yapip hesabimi kestim. Zaten patron dun aksam olanlardan sonra beni artik calistirmazdi. Odadan ciktim.

Bora gelmis isin basindaydi. Bora'nin
Yanina gidip:

"Cikisimi yaptim artik burda calismiyacam "dedim.

Bora"demek ki dayin is bulmus iyi" bora dun aksam yasadiklarimi bilmiyordu. Iyi ki bilmiyordu yiksa oda dayak yerdi. Bora'yla vedalasip kulup kapisina yoneldim.

Tam disari cikiyordum ki kapidan birine carptim. Carptigim kisiye baktim Kaya'ydi ve keyfi yerindeydi. Ama bana bakinca :

"Yavas ol kormusun?" Dedi. Dalga gecercesine. Ben sesimi etmedim ama gozlerim yaslarla dolmus akiyordu. Yanindan gecip yoluma devam ettim. Bir nac adim gittikten sonra Kaya arkamdan "dur"dedi.

Ben durdum. Artik onlarla savasmiyacaktim. Yoruldum. Kaya bana yaklasip onumde durdu ve :

"Ne oldu guzelim yolunumu sasirdin kulup orda"deyip eliyle gosterdim ben sesimi etmeden yanindan uzaklasip yoluma devam ettim. Kaya tekrar arkamdan bana yetisip beni tuttu kendine cevirdi ve beni sarsip

" sagirmisin? Cevap versene?"

" kulupten cikisimi yaptim artik calismiyorum burda "

Kaya ya olan sinirimden agliyor ve gozyaslarimi tutamiyordum.

Kaya ofkelenip:

" iyi yaptin,sen kendi kendini korudun. Annen baban disiplinsiz biriler galiba eger disiplinli olsaydi senin bir gece kulubunde calismana izin vermezlerdi" dedi.

O an sakinligim gitmis sinir gelmisti. Aileme laf gelince delirdim. Hemen onu geri itip ordan uzaklasmak icin kactim. Kaya'nin annem ve babama yaptigi hakaret tekrarlaniyordu.

Arkamdan gelen arabayi fark etmiyecek kadar dolmustum.
Ne oldugumu bile bilmeden birden birinim kucaginda yerde oldugumu fark ettim. Kimin kucaginda olduguna bakmak icin basimi kaldirdigimda Kaya'nin kucagindaydim. Hemen Kaya'nin kucagindan cikmak icin ayagiya kalktim. Kaya da benimle beraber ayagiya kalkip bana tokat atti.

Kaya bunca yaptiklarindan sonra ustune ustun Deniz' e tokat ta atti. Deniz gercekten bu kadar sakin birimi? Deniz bundam sonra Kaya ile konusacak mi ?yoksa susmaya devam mi edecek?

Arkadslar bu bolum de boyle oldu. Umarim begenirsiniz. Bolumler gec geldigi icin ozur dilerim ama elimden geleni yapiyorum . Sizi seviyorum😆❤iyi okumalar📚

Psikopat AskWhere stories live. Discover now