KARA BELA

363 12 0
                                    


Bölüm müziği : KURTLAR VEDISI: JENERIK

Instagram: Fatma___521

BÖLÜM  28

KARA BELA

BORA'NIN AĞZINDAN

Sınıfta Deniz ile birlikte kulüp konusunu konuşurken hocanın içeri girmesiyle diyaloğumuzu yarıda  bırakmak zorunda kalmıştık.   Ama çene ve yanak arasında gamze gibi bir yara bulunduran kızın içeri girmesiyle neye uğradığımı şaşırmıştım. 

Yüzündeki yara izi kendisine ayrı bir sempatiklik katarken erkek traşlı saçı bam başka bir konuydu.
Elinde ki kağıtla beraber hocaya doğru ilerledikçe yüz hatlarını daha iyi görmeye başladım.  Teni bu kadar beyaz olmasına rağmen fondöten sürmüş diye düşünüyordum ama gram fondöten yüzünde yoktu.  Deniz'in " istersen burda otur" demesiyle gözlerimi kızdan kaçırarak   Deniz'e baktım.  Deniz bir arka sıramızı kıza göstermişti.  Sanırım Deniz'in benden haberi vardı.  Gerçi en yakın arkadaşım nasıl beni bilmez ki? Kızın tebessümle Deniz' e gülümsemesiyle  " olur " anlamına geldiğini anlamıştım. 
Kızın arkaya oturmasıyla hemen kıza dönmem bir olmuştu.  Ama hocanın " evet.  Buraya bakın " demesiyle yönümü tekrar hocaya döndürerek derse ilave oldum.  Geçen 80 dakika ders bitmiş, hoca sınıftan çıkmıştı.

Hoca'nin çıkışıyla ben ve Deniz yönümüzü arka sıraya dönerek yeni kızla tanıştık.

İsmi Gözde idi. Deniz benim Gözde 'ye olan   ilginin farkındaydı.  Ve sırf benim için Gözde ile yerlerini degıstirmisti. Sırf benim için...

Deniz ne kadar beni tanıyorsa , Ben de Deniz' i daha çok tanıyordum. Sevdiği yemekten sevmediği tatlıya kadar, giydiği kıyafetten sevmediği saç tarzına kadar. Deniz her ne kadar benim kendisinin farkında olmadığını düşünsede ben herşeyin farkındaydım.  Sadece bazı yerlerde Deniz' i kendisine bırakmam gerekiyor o kadar. Ama her zaman gözüm ve kolum Deniz'in  üstündeydi. Deniz benim korumam altındaydı. Bunu her ne kadar bilmesede . Oguz'un kulüp de kendisine yapılan saldırıdan haberim olmadığını düşünüyordu. Ama benim herşeyden haberim vardı. Aslında Oğuz dan hesap soracaktım da, hatta yakasına yapistim da    ama Kaya' nin " bir daha olmayacak " cümlesiyle durmuştum.

Psikopat AskHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin