BEKLENMENEN YARDIM

633 19 2
                                    


Bölüm müziği:   Zakkum: Ben ne yangınlar gördüm.

Instagram: fatma___521

BÖLÜM   24

Kaya'ñın elleri ellerimden ayrıldı.

Kaya öylece geri tokezlerke  elleri sadece ucurumun ucunu  ttutarak yardım  desteği  alıyordu.  Neye uğradığımızı şaşırmışcasına hemen kendimi yere attıp  Kaya' nin kollarını tuttum. Kendisini kendime doğru çekip kurtulması için elimden gelen herşeyi yapıyordum.

" Kaya! Kaya lütfen dayan. Sakin kendini koy verme. Seni kurtaracam. Lütfen ..." diye konuşurken  ellerim vücudumda beraber titriyordu. Gözlerimden  hiç eksilmeyen yaş tekrardan yerini yerini almış akıyordu.

Uçurumun ucunda canıyla cebeleşen Kaya " sana ağlama dedim. Ölürken bile senin  Deniz mavimsi gözlerini   görmek güzel.  Ağlama. Sakın ağlama her zaman güçlü ol".

Kaya bu  haldeyken bile  benim göz yaslarımı  önemsiyordu.  " Allahım  ben ne yaptım?  Ben bu adamı nasıl olurda kendimden soguttum.  Kahretsin" diyerek isyan ediyordum.  Yani...

" Deniz kendine gel. Şimdi isyan zamanı değil.  Daha seninle geleceğimiz  var. Ve bu geleceği yaşamak için benim burdan kurtulmam gerekiyor. Şimdi az ileri de dur da ben çıkabileyim  ".

" olmaz Kaya. Ya birşey olurda ellerin beni bırakırsa. Ya seni de kaybedersem? "

" hiç birşey olmayacak güzelim. Ve simdi  beni dinlede az ileri git ve  bana yardımcı ol".

Ellerim  kendisini bırakmak hiç istemiyordu. Ayaklarım beni götürmek istemiyordu.

" hadi güzelim. Korkma birşey olmayacak;"

Kaya bana  böylece cesaret verirken gözü  yaş  geri geri gimete başladım.   Kaya hafiften gülümseyerek kollarını yere yerleştirdi ve derin bir nefes alarak kendini zıplar gibi  ucurumun ucunu atmaya çalıştı.

Göğsü az da olsa yeri tutsada birden tekrardan geri gitti ve bu sefer elleri de  bıraktı.

****

Ellerinin  bırakmasıyla öne atilmamla  benimle beraberce bir adam yanımdan geçerek hemen elini Kaya' ya uzattı ve Kaya'nın elini tuttu.

Psikopat AskWhere stories live. Discover now