UNUTMAK BU KADAR KOLAY MI?

1.1K 30 2
                                    

Lokişlerim yeni bölümle merhaba.
Yeni bölüm,yeni heycan.
Yorum ve voteleri unutmayalım.

Bölüm müzik.
Murat Kekili " Unutmak"

🌺🌺🌺

Dün akşam olanları bir türlü aklımdan çıkaramıyor unutamıyordum. Kaya nın evime gelmesi, beni öpmesi, bana " sen benimsin" demesini ,bir türlü aklım kabullenemiyor kendime yediremiyordum.

Saat 06: 05 geçiyorken ben sabah sabah kendimi dışarı atarak okul yolunu tutmuştum. Biraz erkenciydim, hatta fazla erkenciydim. Aslında dün akşam pek uyuduğumda söylenemez çünkü  uyumadım. Evin içinde dört dönüp durdum.

Salonun kapı sesinden dolayı  Kaya'nın gittiğini düşünerek odamdan çıkmıştım, korkarak da olsa. İçeriyi gözetlerken arkamdan duyulan ses kalbimi azıma getirmiş olsada kediyi görmekle azımdan atan kalbim yerine geçerek normal bir şekilde atmaya karar verdi.

Dün gece olanlar ne kadar Kaya tarafından  zorla olmuş olsada bu olanlar benim dudağımın kenarına buseler katıyordu. Kaya'nın beni zorla öpmesi dışında benimde içten içe kendisine karşılık verme isteyim de vardı. Kaya Psikopattı da , ben neydim?

Sabah sabah bu kadar erken yollara düşmemin sebebi Kaya'ydı. Ondan önce okula gidip Bora'nın yanından ayrılmamaktı. Bu gün ki plan buydu.

Küçük küçük attığım adımlarım beni zorla okula götürüyordu.  Aslında okula da gitmek istemiyordum.

Aslında ne yapacağımı da bilmiyor,mantıklı düşünemiyordum.

Aklım dolu bir şekilde okulun bahçesine gelmiş yavaş yavaş sınıfa doğru ilerliyordum.  Küçük küçük adımlarımla saati 07: 00 etmiştim. Birazdan okul öğrencilerle dolacaktı.

Koridorda ilerlerken gözlerim sınıf kapısındaydı. Kapı açıktı. Muhtemelen henüz kimse gelmemişti yoksa bu kapı açık olmazdı.

Sınıfımızın huyu olmuş bu kapı kapalı olacaktı.

Sınıfa attığım ilk adımla olduğum yerde durdum. Gözlerim gördüklerimi beynime,hücrelerime,kalbime anlatmaya çalışırken benim tepemden ise kaynar su üzerime dökülüyordu.  Yer yarılıp yerin dibine giresim geliyordu.

Gözlerim, Kaya elini Leyla'nın bacağında gezdirdiğini görmekle yetinip donunca yerimde buz kesilmişe döndüm.

Yerimde affalanıp gözlerimi bir ,iki kere sıkı kapatıp açtım.  Belki yanlış görmüşümdür diye ama yanlış değil gayet doğru ve net görüyordum.

Kaya elini Leyla'nın çıplak bacaklarında gezdirirken beni fark eden bakışları o ellerin daha bir yukarıya gitmesine sebep olmuştu.

Leyla ise Kaya'ya o kadar yakındı ki dudakları bir birine deyiyor,nefesleri karışıyordu. 

Bu iğrenç manzaranın karşısında " yerimize geçelim" diyen Arda'nın sesiyle yetindim.  Arda yanıma gelmişti ve ben bunu fark etmeyecek kadar uyumuştum.

Evet, gerçekten ayakta uyuyan ilk insanım. Ve beni uyutan kişide Kaya.

Kaya' nın beni gerçekten sevdiğini düşünmüştüm ,hatta inanmıştım. Bu inancımada dün akşam olan olaylar  bir çiviye bir taşın çakıp yerine oturması gibi inancıma oturmuştu.

Psikopat AskDonde viven las historias. Descúbrelo ahora