4 tanitim kaybetmiyecem

1.6K 49 6
                                    

İçeri geçip mesaimize kalan 1 saati tamamlamak için barbar masasına geçip işimize devam ettik. Ne kadar işe devam etsemde gözlerim Kaya idi. Kaya ya bakmamak için kendimi ne kadar kendimi tutmak istesemde bir türlü olmuyor daha çok bakıp daha fazla dikkatisini çekiyordum.

Kaya 'ya bakarken Kaya yanında oturan kızlardan birisiyle öpüşmek için kıza yaklaştı ve dudaklarını kızın dudaklarıyla birleştirdi. Kızında maşallahı var sanırsın doğduğundan beri bu öpücüğü bekliyor nasılda kendisi ölürcesine karşılık veriyor, ben bu manzaraya daha dazka dayanamayıp yüreğimde eden sızıyla bakışlarımı Kaya'dan çekip ilgilendiğim müşterilere döndüm. Ne kadar bakışlarımı Kaya ve kızdan kačırsamda bir kere öfkelenip sinirlenmiştim.

Ben sinirlenmiştim,peki neden?niçin? Kaya ve olan durumamı sinirlenmiştim?
Yok artık neden kıskanayım ki onu? Kıskanmıyordum sadece sinirlerim oynamıştı yoksa kimiş ki o ben onu kıskanayım. Saçmalıyordum.

Mesai saatimiz dolmuştu. Yerde duran asker rengi olan çantamı sırtıma takıp Bora'yla beraber çıkışa doğru yürüdük. Nedense çıkmadan önce tekrardan Kaya'ya bakmak istedim ve kendimi tutamayıp baktım da.
Keşke bakmaz olaydım, hay kendi isteğime tüküreyim, ben bilseydim böyle bir manzara göreceğimi isteğimi dinlermiydim. Tam tersi bakmadan yoluma devam ederdim,yoksa Kaya'nın azının kızın göğüslerinde görnemekten daha iyiydi. Bu gördüklerim midemi bulandırarak kendimi dışarıya attım.

Bora ile yürüyüp yolumuza devam ettik. Böylesi belki daha iyi ,kulüpte Kaya 'ya bakmaktan gerçek hayatı unutmuştum. Kaya'yı görürken veya ona bakarken dünya durmuş dönmüyor,saatlerin yelkovanı ve akrebi bozulmuş çalışmîyor sanıyorum. Bu çocukta ne vardıda beni birden kendi ilgi alanı etmişti bi hayli aklım başka birşeye çalîşmıyordu hep ona odaklıydı.

Bora" heyyy,Deniz neden suskunsun?ne düşünüyorsun?" Bora'nın böyle demesiyle Kaya ile olan hayallerimden sıyrılmış artık Bora benim ilgim alanım olmuştu:

"Ne düşünecem canım kankam? Seni ve Gözde'yi düşünüyorum"deyip her şeyi onun üstüne attım. Yalan atmak istemiyordum ama ben bile kendimi bilmezken Bora'ya ne diyecektim,hiç birşey diyemezdim.

"Niye beni ve Gözde'yi düşünüyorsun ki?"

Gülerek "sakın bana Gözde'den hoşlanmadığını söyleme,bilakis kendisine nasıl baktını gördüm"

"Nasıl bakıyormuşüm söylede ben de bileyim"dedi tereddüt ederek.

"Yapma Bora benden mi saklîyacaksın? Bence boşuna uğraşma ,benden bir şey sakliyamasın"

"Senden bir şey saklamıyorum zaten sakliyamamda ama gerçekten nasıl baktığımı bilmiyorum ve bunu sen bana söyleyeceksin"gerçekten Bora'nın kendisinden haberi olmadığı yüzüsünde olan ifadesiyle ortada. Kıyamam ya halbuki Gözde ile konuşken nasıl olduğunu bilse kesin utancından yerin dibine girerdi.

"Sen onu bunu boş ver. Gözde den hoşlandığını ne zaman itiraf edeceksin?"

"Kime?Gözde'ye mi?"

"Evet,Gözde'ye ,bana ve özellikle kendine ,ne zaman bildireceksin?"

"Kendime ve sana itiraf etmeme gerek yok zaten göz önünde ama Gözde'ye bilmiyorum ,belki içimde kalır sonuçta bir sevgili ve ya bir çıktığı olabilirde onun için bilmiyorum"diyerek biraz üzülmüştü.
Bora haklıydı sonuçta Gözde hala 3 gün gelmişti sevgilisi olabilirdi ama Bora ile samimiyeti aklımda Bora ile hoşlandığını uyandırıyordu. Yinede yanılıyor da olabilirdim belki benim Bora'ya davranmak istediğim gibi davranmak istiyordur. Bora'ya daha fazla umut vermemek için kısadan geçmeye karar verdim:

"Zamana bırak her şey görünür"diyerekten doğru olanı yaptım.

Bora ile birbirimize takılıp gülerek kalan yolumuza devam ettik. Bora ile evime gelerekten içeriye geçtik. Yarın cumartesi idi. Kulüp saatimiz öğlen 12.00 de başliyaraktan akşam 12.00 kadar sürecekti. Ayriyeten evde benden başka biri olmayınca Bora 'yı bîrakmayıp bu akşam beraber takılacaktîk. Saat 01.07 idi epey geçti daha fazla oyalanamayıp yatağîma geçip uzandık. Yatağın bir tarafında Bora diğer tarafında bendim. Bora'ya gözüm kapalı güvendiğim için hiçbir sıkıntı yoktu.

Psikopat AskWhere stories live. Discover now