YENİ HAYAT "MERHABA"

399 13 0
                                    

Lokumlarım, bölüm geldi.
Yeni bölüm her zaman
gelecek de.  Bölümlerim
Ilerlesdikçe uzun olacaktır.
Ama ben pek fazla
Uzun bölüm sevmiyorum.
Okurken sıkılmıyor değilim.
Onun için ben ortasını bulacam.
Yeni bölüm yeni haberler.
Yeni hayat, başka yaşam!

Bölüm müziği:  Pamela ve Ümit Bes en:  DÖN DİYEMEM Kİ.

İnstagram hesabım: fatma___521 takip edebilirsiniz.

Yeni bölüme geçiş yapalım.

BÖLÜM  29

YENİ HAYAT " MERHABA "

Neye uğradığımı şaşırmış, şapşallamıştım.  Kaya'nın beni sevdiğine o kadar inanmıştım ki o söylenenler bana şaka gibi gelmişti. Ama kızlık gururum şaka olmadığını bilecek kadar kendindeydi.  Söylenen o kadar kelimeye tüm hırsımı elimde toplayarak kendisine tokatı  atmıştım. Bu Kaya'ya ilk attığım tokattı.   Bilgisayar odasını saymasak tabi.  Kaya'yı o günden beri  görmemiştim. Aslında görmek isteyip istemediğimi de bilmiyordum. Tek bildiğim Kaya' ya  olan sinirim,   nefretim,  hırsım dı.  Okullar 3 aylık da tatile girmiş ara vermiştik. Aslında bu son olanlarla okulla aram bozmuştu.
Okulu tanımıyorum artık Tek bildiğim ve tanıdığım kişi kaya idi ama  o da benim sırtımdan vurmuştu 3 hafta olmuştu okul kapanalı ve 4 hafta olmuştu Kaya'yı görmeyeli.

Kaya'yı görmedim gibi sesini duymamıştım.
ilk haftalardan kendimi eve kapatarak kendisini görmemek istiyordum tesadüf bile olsa kendisini görmek istemiyordum ama sonralardan anladım ki bu böyle olmayacaktı kendimi serbest bırakarak dışarıya attım.

24 SAAT ÖNCE

"Hazırım!" Diyerek Siyah kol çantamı içmeden alıp evden çıktım Saat 20.46 geçiyordu. Bora, Gözde ve  Arda beni almaya gelmişlerdi Yolumuz belliydi Deniz bar dı.
Aslında tüm sınıf orada olacaktı hocalarla beraber caddeye geçip taksi çevirdik ve Bora önüne atlayarak Biz kalanlarda   arka koltuklara kalmıştı.  Önce Gözde  girip ardından Arda geçti ve en son ben geçerek kapıyı kapattım Arda'ya Ne oldu bilmiyorum ama bu tatil ona yaramıştı. 4 haftada kıçını kocaman etmişti.

"Nereye gidiyoruz?"

"Deniz bar "  diye cevap vermişti Bora.  49 yaşında olan şoför taksiyi  sürerken elini kaportanın üzerine atarak sakinleştirici gözlüklerini alarak taktı.  Adam Fazla yakışıklı olmasa da bayağı sempatik ti. yarım saat süren  yolculukla  Deniz bar' ın önüne gelerek durmuştu.

Taksiciye ücreti ödeyerek taksiden inip  yavaşça  bar' a yürüdük.

Psikopat AskHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin