RUHUMDA HUZUR

692 23 2
                                    


Bölüm. Müziği:  Manga:  Bir kadın çizeceksin.

Instagram:  fatma___521

BÖLÜM  21

Aklıma  ilk gelen yer kulüptü.  Kaya' ya ulaşmaya ilk olarak kulüpten basliyacaktım.  Hemen olduğum yerden kibildayacak koşmaya başladım.  Okul ve kulüp arasında fazla mesafe yoktu. Onun için taksi tutmam anlamsız olurdu.
Kaya ne zaman sıkın olursa soluğu kulüpte  alırdı. Onun için bende ilk soluğu kulüpte almaya karar verdim.    Ne yalan söyliyeyim koşmayı hiçte sevmem ama yaptığım hataları düzeltmek için ve özellikle  Kaya'yı kaybetmemek için herşeyi göz önüne almıştım. Canımı bile ...

Nefes zorluğu çeken   cigerlerim acisida koşmayı asla birakmiyacaktım.   Geçen yolla  kulübe gelerek içeri girdim.   Durduğum için soluğumu  şimdi daha düzenli alıp veriyordum  . Tabi bu cigerlerim içinde gerekliydi.  Hizli hızlı şişip sönen  göğüslerim olayın farkindayken ben hizlica    içeride göz gezdirmeye  başladım.
Saat 10: 00 olmasına rağmen pek insan daha dogruşu müşteri fazla yoktu.  Halbuki burada çalıştığım için tüm saatlerin ne olacağını gayet iyi biliyordum.  Bir geçmişim olarak barbar masasına yöneldim ve " Kaya bugün hiç geldi mi? " diye sordum. Hakan barbara. " Yok, henüz gelmedi" diyerek cevap verdi.

Hakan dan umudumu keserek tekrardan kulüpten göz gezdirmeye başladım. Ve yavaştan çıkışa doğru yürümeye başladım.  Erkekler lavabosundan gözüm Özgür'ü fark etti. Özgür Kaya' nin arkadaşlarından  biriydi.  Kendisine adım atmak istesem bile buna cesaretim yoktu. Aslında Özgür'e yaklaşmak birazda yürek işiydi.

Yeşil gözleriyle insanı yerin dibine katarak, beyaz teniyle insanı kendine aşık ederek, kahverengi saçıyla ayı gibi görünerek ve elinin üzerindeki Kartal dönmesiyle kendini gayet ortaya atabilen biriydi. Kendini belli eden biriydi.  
Etrafa bakan yeşil gözleri beni fark edince hiç duraksamadan, hiç şaşmadan   bana doğru adımlandı.

Özgür'ü bana doğru adımladıgını  anlayınca sırtımdan iriklerime kadar soğuk bir hürperti  geçı verdi.  Özgür yanımdan geçerek " evde" diyip geçti.  Özgür beni kendine bile kale almayan biriydi.
Özgür'ün bana " evinde " demesiyle Kaya' yı aradığımı biliyordu.  Nerden biliyordu ama?

Yoksa herşeyi Özgür'e anlamışmıydı?

Hemen kulüpten çıkıp taksi çevirdim. Ve Kaya'nın  ev adresini taksici abiye söyleyip acil olasınıda bilirttim.   Kaya' nin evine iki defa gitmiş olmama rağmen evin adresini artık biliyordum.

Psikopat AskWhere stories live. Discover now