BİLMİYORUM

589 14 0
                                    

Bol yorum⏭bol vote

Bölüm müziği:  Manga : Cevapsız sorular

Instagram: fatma___521

Arkadaşlar eleştirilere açığım.  Bol bol eleştiri. Bol elestirmeler.. .

BÖLÜM 26:  ?

Yaz aylarınin ilk ayı   olmasına rağmen havada serin rüzgar vardı. Serin rüzgar  vücudumu pamuk  gibi okşayıp geçerken açıkta  olan kollarımin derisi sertleşmişti.  Hafiften olsa içimi bir hürperti kaplamıştı.

Gökyüzün de bana göz kırpan yıldızlar,  Ay' ın dolunay olarak etrafı aydınlatması muhteşem bir manzarayı aratmıyor değildi.  Evimizin bahçesi iyi ki var. Iyi ki...
Gözlerim gökyüzünü göz bebeklerine esir alıp zevkten  doyamıyordu.  Gerçi gözler benim gözlerimdi. Ben tutmak istemiyordum.

Kendi evimin bahçesinde ve sevdigim adamın kollarındaydim.
Kaya ile beraber bankta oturmuş sadece karanlığın esiri olmuş sadece etrafa bakıp duruyorduk.

Her  ne kadar karanlığın esiri ve hayranı olsak da ortaya olan sorunu görmezden gelemezdım. 

Evet sorun...

Dayim, Kaya ile görüşmemi istemiyor hatta daha katı şeyler yapacağından da bahsetmişti. Dayım olanları göremiyordu.  Benim Kaya'yı ne kadar çok sevdiğimi göremiyordu. Bunu görmesi dışında benim Kaya dan uzak durmamı da dile getirmişti.

Karanlığın içinden parlayan yıldızlardan gözlerimi alarak baş ucumda duran Kaya'ya baktım.  Bakışları gökyüzünü incelerken ben de kendisini inceliyordumDün' den,  bugün 'ü zihnimde canlandırarak Kaya'yı izliyordum.

Kulüpte görmem, kulüp kapının önünde kavga etmesi. Evinde kendisini yarı çıplak havuza girerken incelemelerim.   Mezarlıkta beni bulup özür dilemesi. Ben bir kaç kere araba altına girmekten kurtarması...daha  niceleri...

Şu An ise beni yanlız bırakmaması. Dayıma rağmen!  Bu çocuğa aşık olmamak elimde değil.

Nedense bu tür düşüncelerim damarlarim da alan kanı volkan haline getirmişti. Içimden kendisine sarılma hissiyeti gelerek kollarını beline dolayıp başımı göğsüne yerleştirdim ve kendimi sıkıca göğsüne bastırdım.

Psikopat AskOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz