6 tanitim Bora

1.4K 45 11
                                    

Hayat öyle acayıp ki bazen sağ gösterip sol vurur. Hiç ummadığın insanlar bile sana el uzatıp seni bataklıktan çıkartabilir. Misal Kaya ne yaptığı ,ne ettiğini bilemiyor çözemiyorken işimi daha da zorlaştırarak hepten aklımı karıştırmayı beceriyordu.

Oğuz bana tekmek atarken sert bir sesle" Oğuz"diye bağırma sesi duydum. Oğuz ise duyulan sesle bana tekmek atmayı bırakmıştı. Ben ise beni tekmeklerden kurtaran sesi ve sahibini merak ederek gelen ses tarafına baktım.

Kaya öfke dolu gözlerle Oğuz'a bakıyordu. Inanamıyorum bağıran kişi Kaya'mıydı? Oğuz'u durduran Kaya'mıydı? Kaya kendisine baktığı fark etmiştiki bakışlarını Oğuz dan alıp bana çevirdi.
Oğuz ise Kaya'yı takmayîp bana tekmek atmaya devam etti. 5'10 dakika kadar Oğuz'un tekmelerine maruz kalmış yerde tekrardan bağîrîp inliyordum. Tekrardan "Oğuz" diye bir bağırma sesi duydum ama bu sefer dönüp bakmadîm çünkü ses tekrardan Kaya'ya aitti.

Oğuz bu sefer bana tekmek atmayı bîrakıp arkadaşlarînın yanına doğru ilerledi. Oğuz'un benden uzaklaşmasıyla az da olsa bir rahatlama hissettim.

Yediğim tekmelerle yerden zar zor kalkabiliyordum hata kalkamıyordum da ama yinede daha fazla rezil olmadan ve tekrardan Oğuz gelip bana saldırmadan hemen burdan çıkıp uzaklaşmalıydım. Ayağa kalkıp yavaş adımlarla kulüpten çıktım. Allah kahretsin bugün yol çalışması vardı onun yüzünden taksi kulüp önünden geçemiyordu. Caddeye kadar yürümek zorunda kalacaktım ama ne yapayım hemen burdan kurtulmak için 250 m yol alacaktım.

Caddeye doğru yürürken midem sancılandı ,midemin sancilanmasiyla daha fazla ilerleyemeyip yeee yığıldım. Kulüpten epey uzaktım. Yolu yarı yol etmiştim ama yediğim tekmeler yüzünden kalkamıyordum.
Dayımı arayacaktım ama mideme daha çok sancılar girdi bende ne olduğunu anlamadan gözlerim kapandı.

Gözlerimi yavaş yavaş açıyordum
Etrafıma bakıp tanımaya çalışıyordum. Önce hastaned olabileceğimi düşünüp daha detaylı etrafa bakmaya devam ettim. Etrafa bakınca uzandığım yatağa gözlerim kaymıştı uzandığım yatak çift kişili ve siyaha bürünmüştü. Normal bir odada olduğumu fark ettim ve korkuyla hemen yataktan cıktım. Nerde olduğumu tanımaya çalışıyordum ama bana hiç tanıdık gelmeyen bir yerdeydim.
Kimin evindeydim ben? Burası neresi? Diye kendime sorular soruyordum. Ayriyeten telaşlıydım da.

Hemen kapıya yönelip kapıyı açtım.

Psikopat AskWhere stories live. Discover now