TALIH KUŞU

402 15 0
                                    

Bölüm müziği: Zeynep casalini: Duvar


Instagram: fatma___521


BÖLÜM   27:
TALİH KUŞU

"Cik cik. Cıııc" duyulan konuşma kulağımda beynime doğru ilerleyip beni rahatsız ve bir yandan da hoşnut tutuyordu. Beynim duyulan seslerle  rüyalarima ve gözlerime emir vererek ayilip  uyanmamı  söylemişti.  Gözlerim  aralıklı  yavaşça açılırken yanımızda olan ağaç dalların üstün e konmuş Serçe kuşların sesleri etrafı bir hoş renk ve ses  katıyordu. Etrafın aydınlık olmasıyla güneşin güzel ışığı etrafı aydınlatmaya yetiyordu.  Etraf güzel kokup gözleri kamaştırıyor iken başımın  altında ki sıcak göğüdü unutmak ve var saymamak elde olmayan birşeydiKaya' nin nefes alış verişinden  dolayı göğüsleri kabarip  kabarıp sönüyorken   basımda göğsüyle beraber hareket ediyor ve göğsüyle  bir olmuştu.  Belinde duran elimi yavaşça çekerek Kaya'yı uyandırmak istemiyordum. 

Ben ona  kıyamazdim!

Elim belinden koptuktan sonra sıra başımdaydı.  Şimdi  yavaşça başımı  göğsünden  kaldıracaktim.  Ben burda kendimle mücadele ediyorken kuşlar da tepemizde mücadele ediyordu, ama benim mücadelem uyandirmamak için iken kuşların ise uyandırmak içindi.  Bu ne enerji, bu ne koluşma? Hiç mi yorulmaz mi bu kuşlar? Beni uyandirmaları  onlara yetmemiş belli.  Illede Kaya abileri  uyanacak.

" cik cik   " .

" ben demedim mi? Ille de Kaya uyanacak" diye aklımdan geçirip hafif kıkırdadim. Kuşlarla konuşuyordum ama beyin konuşması olarak.

" cik  cik" diyip birden kendini diğer kuşun üstüne  attı. Ben saşkınlikla ve gülerek kuşlara bakıyordum. Altta kalan kuş kendini kurtararak uçup gitti .     Kalan kış ise bana bir bakış attıp kendisi de uçup gitti. Dişi kuşun ardından gidip yakaliyacaktı.

Bu dunya da ciftleşmek zorunlu mu?

Başımızın ucundan giden kuşlardan sonra tekrardan bakışlarımı Kaya' ya yönelttim ve derin derin kendisine bakmakla yetindim.  Beyaz  temini siyah kirli sakalı kapatıyorken , dağınık saçları çarşamba pazarına dönmüştü. Derin ve geçmez bilmeyen  parfümü beni delirtiyordu. Kesinlikle bu parfumden  kendine de almaliydim.

Psikopat AskWhere stories live. Discover now