To her

97 12 2
                                    

Hoi H,

Nee, ik ben geen oud vies mannetje. En daarbij, wat als jij nou een smerige zwerver of kinderlokker zou zijn? Dat risico bestaat. Je zal me gewoon op mijn woord moeten geloven, wat ik ook bij jou moet doen. Of dat slim is om te doen? Weet ik niet. Aangezien we allebei vwo doen, moeten we maar aannemen dat we slim genoeg zijn.

Ik zal je vragen is beantwoorden, ook al zijn het er niet veel.
Ik ga je niet vertellen wie ik ben, het is veel leuker als je dat gaat raden. Ik heb een jonger zusje van 13, en haar naam kan ik je misschien wel vertellen... er is een zeer kleine kans dat je haar kent. Tenzij jij degene bent die haar Engels bijles geeft...
Mijn hobby's? Niks bijzonders. Voetballen en gamen. En heel misschien heb ik een soort van guilty pleasure... ik schrijf. Aangezien je me toch niet kent, kan ik je dat wel vertellen.
Ik lees ook veel. Meer dan de gemiddelde jongen van mijn leeftijd. Veel meer. Plus, ik lees nogal veel literatuur... ik denk niet dat veel mensen dat voor hun plezier lezen, of wel?

Om eerlijk te zijn heb ik geen idee waarom ik je dit allemaal vertel, aangezien ik je niet ken. Aan de andere kant is dat juist misschien wel de reden...
Daarbij heb ik ook niet veel vrienden, dus ja.
Genoeg over mij. Vertel is wat over jezelf!

A.

BrievenWhere stories live. Discover now