To him

42 10 1
                                    

Hello dear friend,

Zoals je ziet is mijn Engels er op vooruit gegaan. Ook sorry, het duurde even voor ik tijd had je te schrijven. Ik hoop dat je niet denkt dat ik je ben vergeten, want dat is niet zo.

Mijn Engels bijles leraar-persoon-iemand is Alan, uit 6 vwo. Die kan ik dus ook afsptrepen van de lijst met personen die jij zou kunnen zijn. Ik weet niet of je bevriend met hem bent, zo Ja, vertel hem niet wat ik je nu vertel en laat hem deze brief al helemaal niet lezen.

Alan is echt een hottie. Het is me nooit eerder opgevallen, ik bedoel, ik heb hem nog maar een paar keer snel voorbij zien lopen in de gangen, maar nu kon ik toch heel goed zien hoe hij eruit ziet. Ik weet dat het je niet boeit, maar ik dacht, ik vertel het je toch. Hij is bovendien niet alleen hot, maar ook slim en aardig en grappig. Hij is ook gesloten, maar de reden daarvoor gaat me niks aan.

Zo, nu weet je dus hoe meiden over jongens praten met hun vriendinnen. Ben je weer een ervaring rijker. En dat is eigenlijk het heftigste dat er is gebeurd deze week... mijn ouders waren niet thuis, wat een verassing, en ik heb de hele week zelf gekookt. Je mag trots op me zijn, meestal kookt de huishoudster voor mij doordeweeks en in het weekend laat ik dan pizza bezorgen of iets anders.

Lots of love, je Engelse ster

BrievenDonde viven las historias. Descúbrelo ahora