To him

62 10 0
                                    

Hoi dichterje,

Allereerst wil ik mededelen dat je gelijk hebt. Hermeliens stichting huiself is gewoon helemaal verdwenen in de films, alsof het niks was. Dat kan echt niet. Ik ben heel bang voor de andere boeken die ik ga lezen die verfilmd zijn... wat voor dingen weet ik nog meer allemaal niet?

Dan als tweede punt wil ik zeggen: dat was best een mooi gedichtje. Ik zou het niet kunnen. Dus, complimenten. Niet dat je er wat aan hebt, ik weet niks van gedichten af en alles, maar alsnog. En ik zou het ook wel leuk vinden als je me iets van je verhaal-boek-schrijf-gebeuren laat lezen... want ik ben wel benieuwd geworden daarnaar.

Okay, ik heb zojuist, 1 seconde geleden, besloten dat ik je nog wat over mezelf ga vertellen. Ik denk dat we elkaar wel een beetje kennen nu, maar toch... het punt is, ik zou niet weten wat ik je over mezelf zou kunnen vertellen, aangezien er niet zoveel te vertellen valt. Mijn hobby's weet je al, dus ja...
Ik kan je wel vertellen wat voor studie ik waarschijnlijk ga doen. Psychologie. Dat is iets dat me altijd al heeft geïnteresseerd. Al moet ik eerlijk zijn... ik ga ook auditie doen voor een dansschool. Een balletschool. Dansen is echt mijn passie, en ik hoop op een toekomst in de das wereld, maar ik ben niet de enige. Er is dan ook een vrij grote kans (zeg maar 99,99%) dat ik daar niet word aangenomen, dus ja... psychologie.

Groetjes H.

BrievenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu