Na woord

55 11 6
                                    

Hoi hoi lieve lezertjes!

Ik hoop dat jullie het verhaal leuk vonden, want ik vond het zeker leuk om te schrijven!
Ik loop al heel lang met het idee rond van een verhaal zoals deze, maar ik wist niet hoe ik het moest gaan opschrijven. Uiteindelijk ben ik maar gewoon gaan schrijven, en ik ben blij dat het me eindelijk gelukt is om het af te maken.

Ik vind het aan de ene kant moeilijk om liefdes verhalen te schrijven, aangezien ik nog nooit een vriendje heb gehad ofzo en ik dus geen idee heb hoe je met liefde -en een relatie- om gaat, en probeer het dan maar is op te schrijven, maar ik vond het wel leuk om te doen, en misschien ga ik nog wel meer nieuwe verhalen schrijven, wie weet.

Ik vind het vervelend dat ik de laatste tijd niet nieuwe hoofdstukken online heb gezet van mijn andere boeken, maar ik weet gewoon niet wat ik wil schrijven. Mijn inspiratie is weg, helaas.
Wel heb ik ideeën voor nieuwe verhalen, maar die heb ik altijd. Vaak begin in dan enthousiast met schrijven, maar na een paar hoofdstukken loop ik vast.
Het spijt me heel erg voor iedereen die op nieuwe hoofdstukken van mijn andere boeken zit te wachten, en hetzelfde geld voor mensen die op een paar nieuwe verhalen zitten te wachten.

Anyways, ik hoop dat jullie genoten hebben van dit boek!

xxx Asm

BrievenTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang