To him

75 11 0
                                    

Gegroet schrijver,

Ik vraag me af... schrijf je echt verhalen? Als in, verhalen voor echte, degelijke boeken? Of is het meer een soort korte kinderverhaaltjes? Of ben je stiekem een dichter, want dan kan altijd. Ik geloof dat iedereen een dichter kan zijn, alleen is de een er beter in dan de ander.
Ik zal eerlijk bekennen: ik heb niks met lezen. Ik haat het. Ik vind er niks aan. En literatuur haat ik al helemaal...
Iedereen heeft zo zijn dingen waar hij van houd en niet van houd, laten we maar zeggen.

Als je me dan niet gaat vertellen wie je bent, kan je misschien wel vertellen hoe je heet? En hoe je er uit ziet? Dan kan ik beeld schetsen van de persoon waarmee ik praat. Of schrijf. Ik heb donkerblond haar dat er helaas niet uit ziet en nogal sluik langs mijn gezicht valt, en bruine ogen. Zal ik je mijn lengte vertellen? Niet dat je er wat aan zal hebben...
Ik ben nu wel benieuwds geworden naar je zusje. Eerst dingen over haar vertellen, en zeggen dat ik haar niet ken en alles, want nee, ik geef haar geen Engels bijles (dat wil je ook niet, ik kan echt geen Engels), en dan haar naam skippen... dus, hoe heet ze?

Ik zal je anders wel mijn hobby's vertellen. Ik dans, (klassiek) ballet, en ja... ik teken graag. Zo bijzonder goed ben ik niet, maar het kan er mee door en ik vind het leuk om te doen. Het is best grappig eigenlijk- ik kan alleen dieren tekenen. Mensen en landschappen en andere dingen lukt me niet echt... net als schilderen. Daar kan ik ook geen zak van. Dieren tekenen met schetspotloden, en ja... daar houd het dus wel een beetje mee op.

Nou, aangezien dit blaadje wel een beetje vol staat... ik hoop dat je snel terug schrijft!

H.

BrievenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu