To him

44 9 0
                                    

Gegroet A,

Ik kom geen toepasselijke bijnaam voor je verzinnen, dus ja, dat werd maar gewoon saai de eerste letter van je voornaam opschrijven.

Ik snap dat je er achter wil komen wie ik ben, ik wil namelijk ook wel weten wie jij bent. Maar... Ik ben bang dat ik je teleurstel met wie ik ben? Ik ben geen hotte chick ofzo, ik kan niet mooi zingen, en ik ben gewoon bang dat ik je tegenvalen dat je geen vrienden meer met me wil zijn.

Ik snap het best als je denkt dat dat allemaal onzin is, maar voor mij is het geen onzin. Ik vind het belangrijk om te weten wat mensen over mij denken, en ik trek het me meer aan dan zou moeten. Daarbij komt ook nog is dat ik een hoop bagage heb, als je snapt wat ik bedoel. Ik ben nogal beschadigt, meer dan de gemiddelde mens. Mijn wonden zijn geheeld, maar je ziet ze wel. Er zullen altijd littekens blijven, als je snapt wat ik bedoel. Dit alles is ook de grootste reden dat ik psycholoog zou willen worden... Ik weet hoe het is om ellende mee te maken, en alles met je mee te moeten dragen omdat er niemand is aan wie je het kwijt kan.

Anyway, genoeg over de zielige tijd van mijn leven en mijn onzekerheid. Hoewel ik jou liever niet vertel wie ik ben, wil ik wel weten wie jij bent. Ik snap ook wel dat dat nogal oneerlijk is, ik het wel weten en jij niet, dus daarom wil ik een deal met je sluiten. Over 3 weken is het kerstvakantie, dus zullen we dan afspreken? Ik zal je een keer onder ogen moeten komen als we vrienden willen blijven, dus ja...

Ook wil ik even iets anders kwijt. Ik heb iemand gevonden die me Engels bijles wilt geven! Of nou Ja, eigenlijk heeft mevrouw Den Hooi, mijn Engels docente , dat gedaan. Het spijt me zeer, ik snap dat je je er op verheugde me bijles te gaan geven, maar Ja, dat gaat nogal moeilik als we elkaar nog niet gaan ontmoeten. Sorry daarvoor.

Het is een beetje een lange brief geworden, zie ik nu... oeps.

H

BrievenWhere stories live. Discover now