To her

57 11 1
                                    

Hey huisdierlifhebber,

Ik moet je mededelen dat ik helaas geen huisdieren heb. Mijn moeder is allergisch voor katten, en mijn zusje is doodsbang voor honden. Vroeger had ok twee goudvissen, maar daar is eigenlijk niks aan. Het enige dat ze doen is doelloos rondzwemmen in een kommetje. Ik had ze gekrefrn voor mijn 8e verjaardag, omdat ik graag huisdieren wilde. Ik heb het alleen nooit zo op vissen gehad, dus dat was wel jammer. Toen ze dood gingen hoefde ik ook geen nieuwe goudvissen meer.

Een pluspunt van de goudvissen was wel dat iedereen met mij mee wilde naar mijn huis om mijn goudvissen te zien. Denk je maar is in, allemaal 8 jarige kinderen in groep 4 op de basisschool, die goudvissen willen zien. Ik heb er wel veel vrienden aan overgehouden toen. Jammer dat ik nu geen contact meer met ze heb, eigenlijk... Ik kan wel vrienden gebruiken. Ik heb er maar 2, en jij telt eigenlijk ook wel mee als vriend dus dan zijn het er 3. (Als ik dat zo terug lees, staat het eventueel zielig maar wees gerust, dan ben ik niet).

Trouwens, ik ben wel nieuwsgierig aan het worden naar wie jij eigenlijk bent. Ik denk dat ik is moet gaan uitvissen hoeveel meisjes in 5 vwo een naam hebben die met een H begint, niet?

A

BrievenOù les histoires vivent. Découvrez maintenant