To Him

63 11 5
                                    

Hoi Coldplay-fan,

Vraag me niet te beginnen over muziek. Ik kan daar uren over door praten, dus ja... als deze brief een beetje veel te lang word, is het je eigen schuld.
Ik ben fan van verschillende artiesten, dus ja... als eerst Demi Lovato. Ik houd van haar muziek, en ze kan echt super goed zingen. Dan een zangeres die je hoogstwaarschijnlijk niet kent, Ruth B. Ze heeft maar een album, maar al haar liedjes zijn echt te gek. Ze speelt zelf de piano, en ze zingt goed, en ja... ze schrijft ook al haar liedjes zelf.

Okay, misschien dat dit je een beetje afschrikt... misschien ook niet. Who cares. Ik eigenlijk, foute vraag dus. One Direction ken je vast wel? Iedereen kent ze. Misschien niet hun muziek, wel iedereen weet van ze. Ik ben tijden een die-hard fan geweest. In het begin vond ik er niks aan, al die boyband-stuff, maar toen hun derde album uit kwam...
Ik was dat meisje met nogal veel posters van ze in haar kamer, en die al die merchandise had. Ook ging ik naar hun concerten, en ik was dat type dat zou gaan huilen en onzin uit kramen als ze haar idolen zou ontmoeten. Ik heb ze niet ontmoet, dus ik heb mezelf ook niet voor schut kunnen zetten, gelukkig.
Ik ben ook fan van de muziek die ze hebben gemaakt nu ze allemaal solo zijn gegaan (Niall Horan dikke nummer 1, ga naar zijn muziek luisteren als je dat nog niet hebt gedaan pliessssss). En ook nog steeds gewoon van hun muziek toen ze samen waren, ik bedoel, nogal logisch.

Ed Sheeran vind ik ook heel goed, en ik luister graag naar zijn muziek. En dan de dingen waar jij fan van bent... ik luister daar wel is naar, maar dan voornamelijk de top 40 muziek die ze halen met hun liedjes enzo.
En dan tot slot... klassieke muziek. Ik kan daar echt van genieten. Niet zo gek ook, aangezien ik klassiek ballet dans, maar toch. Ik houd echt van die muziek.
Alleen maar instrumenten, en toch komt de boodschap van de muziek net zo goed als niet beter over dan als er teksten op zouden worden gezongen.
Goed, ik stop wel met mijn gebrabbel over muziek. Ik heb een nogal brede smaak, zeg maar...

Zo klein ben ik niet, hoor. Ik ben 172 cm, toevallig. Ik word ook niet graag klein genoemd, aangezien ik dat gewoon niet ben. Dus.

Ik zou niet weten wat voor een studie bij jou zou passen, om eerlijk te zijn. Dus ja, daar kan ik je niet echt mee helpen denk ik... sorry.
Volgens mij bestaan er wel cursussen voor schrijven, niet? Anders moet je daar is naar kijken. Het is belangrijk dat iedereen zijn droom vervolgt en word wat hij of zij wilt worden. Tenzij je een vlinder wilt worden. Of een ander dier.

En ik ben zeer vereerd dat ik als eerste persoon na jou je boek mag gaan lezen als hij af is. Kan je me vertellen waar het over gaat? Ik ben wel nieuwsgierig namelijk!

Groetjes H

BrievenTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang