To her

59 9 1
                                    

Hey muziek-fan,

Ik moet eerlijk zijn- ik moest wel een beetje lachen toen ik over je muziekstijlen las. Ik heb ook wat geluisterd, van die Ruth B, en van Niall Horan. Hun muziekstijlen komen wel wat overeen, niet? Totaal anders dan Demi Lovato, eigenlijk. En de muziek waar ik naar luister. En klassieke muziek? Dat had ik niet achter je gezocht, om eerlijk te zijn.

Ik heb wat informatie opgezocht over cursussen over schrijven enzo, zoals je voorstelde, en ik ben er achter gekomen dat dat soort cursussen eigenlijk meer bedoeld zijn voor oudere mensen die al een opleiding hebben afgerond en aan het werk zijn en alles. Ik denk niet dat ik daar als rups tussen wil gaan zitten...

Mijn ouders willen me inschrijven bij een universitaire opleiding medicijnen. Op zich lijkt dat me wel leuk, aangezien ik ook geïnteresseerd ben in het menselijk lichaam en biologie en al die shit, maar ik weet niet zeker of het echt wat voor mij is... maar iets is beter dan niets, toch?

Laatst had ik een zeer... ja... interessante, zullende het maar noemen, ervaring met Hannedijk. Die man die vaak opvang uren draait. Ik was dus 1 minuut te laat in de les, 1 freaking minuut, en die man ging helemaal flippen. Ik zei gewoon "sorry meneer, maar het is maar 1 minuut", en die man draaide helemaal door.
Ik werd er uit gestuurd en moest een te laat briefje gaan halen en de hele mikmak, dus nu heb ik twee strafuren. Twee strafuren omdat ik fucking 1 minuut te laat was. 1 minuut.

Anyway, ik hoop dat jouw dag beter was dan die van mij.
A

BrievenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu