To her

78 12 1
                                    

Ha H

Snap je hem? Vast wel. Het is ook niet grappig, maar ik moet iets origineels verzinnen vind ik.
Ik vind het trouwens fijn dat je mijn klaagbrief niet erg vond. Ik weet dat niemand perfect is, het is alleen dat de een perfecter is dan de ander, om het zo te zeggen. En het spijt me voor je, dat je ouders er niet vaak zijn. Ik snap best dat dat moeilijk kan zijn voor je.

Maarre, je bent dus eigenlijk zo'n rijkeluiskindje, niet? Ook al hebben we nog niet veel geschreven, ik kan wel inschatten dat je niet zo'n verwend nest bent met een vijf centimeter dikke laag make-up op. Al kan ik dst van de make-up niet zeker zeggen... ik heb je immers nog nooit gezien. Denk ik. Op welke school zit je eigenlijk? Misschien gaan we wel naar dezelfde school. Ik zit op het Soestdijk College.

Mijn leraar Nederlands mag me niet echt. Meneer Wolfs. Echt, hij kijkt altijd streng door de klas heen, op zoek naar iemand die op z'n telefoon zit tijdens de les. Net als een wolf die aan het loeren is naar zijn prooi. Toepasselijke naam, vind ik dus.
Een keer kreeg ik een bericht binnen tijdens de les Nederlands, en mijn geluid stond nog aan. Die man flipte helemaal, en nam mijn telefoon in, terwijl die gewoon in mijn tas zat. Sindsdien mag hij me niet meer. Elke keer als ik de les binnen kom sneert hij iets van "geluid uit deze keer?".
Heb jij ook zo'n leraar op jouw school? Of misschien zit je wel op dezelfde school, en weet je waar ik het over heb.

Anyways, ik moet gaan koken, dus... doei?

A.

Brievenحيث تعيش القصص. اكتشف الآن