To him

68 11 1
                                    

Hey zeurpiet,

Ik beschouw jou ook als een penvriend, dus dat is mooi. En mag ik je er op wijzen dat je mijn vraag over wat voor dingen je schrijft niet hebt beantwoord?

Je mag best zeuren hoor. Doe ik ook wel is. En ik weet zeker dat er een aantal dingen zijn waar jij beter in bent dan je zusje. Jij bent vast beter in schrijven. En in voetballen en gamen. En zoals ik al eerder zei (of schreef, of whatever), iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten. De een is beter in dit, en de ander in dat. En dat is maar goed ook, anders zouden we een hele saaie wereld hebben, met allemaal mensen die hetzelfde zijn.

Ik kan er ook wat van hoor, zeuren. Ik heb geen broertjes of zusjes, dus daar kan ik niet over zeuren, maar ik kan wel over mijn ouders klagen. Ze zijn nooit thuis. En dat is vaak wel chill, maar toch zou het fijn zijn als ze een keertje wel gewoon thuis zouden zijn.
De laatste keer dat ik mijn ouders in levende lijve heb gezien is anderhalve maand geleden, en het gaat nog een maand of twee/drie duren voor ik ze weer zie... ik Skype wel met ze, en ik app en bel natuurlijk, maar alsnog. Dat is niet hetzelfde als gewoon in persoon voor je neus staan.
Kijk, ik zal eerlijk zijn, ik heb niet veel te klagen. We zijn niet bepaald arm, zeg maar. We wonen in een groot, vrijstaand huis, en ik heb geld zat. Dat komt doordat mn ouders allebei in de handel zitten, maar vraag me niet wat ze precies doen. Geen idee. Ik weet alleen dat ze goede zaken doen en zo nogal veel geld verdienen, waardoor ik een makkelijk leven kan leiden op dat gebied. Maar verder...

Zelf heb ik ook niet veel vrienden. Ik heb een vriendin, mn bff, en een goede vriend die zo gay is als een roze paraplu. Okay, dat sloeg nergens op, maar ja... je snapt het idee wel een beetje zo.
Ik haal niet echt bijzondere cijfers op school, voornamelijk zessen en zevens. Ik kan niet zeggen dat ik echt struggle, maar om nou te zeggen dat ik zo goed ben in school...

Ik hoop dat mijn imperfecte leventje je een beetje vrolijker heeft gemaakt.

H.

BrievenWhere stories live. Discover now