To him

36 11 1
                                    

Hoi dichterje,

Ik snap niet hoe jij zomaar een paar zinnen uit je mauw kan schudden die rijmen, en dat het nog mooi is ook. Ik zou hem zeker in je gedichten bundel zetten als ik jou was, ik vind het namelijk een mooi, lief klein gedichtje.

Ik heb een probleem. Ik denk namelijk dat ik mijn bijles gevende persoon leuk vind. Sjippies. Maar ja, ik kan er toch niks aan doen? Hij is gewoon aardig, grappig, leuk, en we hebben best veel grmeen. Ik moet je opbiechten, tijdens de bijlessen praten we best veel, en dan niet over engels of school. Weet je, hij doet me ergens wel is aan jou denken...

Maar ik heb nog steeds een probleem. Ik vind hem leuk. In eerst instantie zou je zeggen "dat is toch niet erg?", maar kijk, hij geeft me enkel bijles en als die lessen over zijn gaat hij echt niet meer met me praten. Dan word ik een depressief wrak omdat mijn crush me niet leuk vind. Dat wil ik niet. Weet je of het mogelijk is om doelbewust iemand niet leuk te gaan vinden? Pliesssss help me!

Even wat anders, iets belangrijks en iets leuks. Over 4 dagen begint de kerstvakantie. Ik heb gezegd dat we elkaar dan zouden ontmoeten, en ik wil me aan mijn woord houden. Waar en wanneer zou het jou uitkomen?

H

BrievenWhere stories live. Discover now