To him

59 9 0
                                    

Olla A,

Mijn tante die in Spanje woont kwam afgelopen week langs. Ze is heel gezellig, maar de helft van de tijd rateld ze van alles in het Spaans en ik versta er niks van. Ik ben ook niet zo goed in talen, dus ja...

Ik zit ook op het Soestdijk College! No way! En ik heb ook Wolfs voor Nederlands. Ik en mijn vriendin noemen hem altijd "die loerder" omdat hij altijd aan het loeren is naar iemand die op z'n telefoon zit -zoals jij al zei- en met iets anders bezig is dan met de les en huiswerk maken.
Ken je mevrouw Dijkoop? Vast wel. Dat is die teken docente met dat ontplofte haar en kleine ronde brilletje. Ze mist alleen nog een bezem en een glazen bol en ze kan zo voor heks door, een zwarte kat heeft ze namelijk al. Ze laat altijd foto's van hem zien, elke les opnieuw. En oprecht, wie noemt zijn kat nou "roetzwartje"? Soort sneeuwwitje maar dan anders?

Ik zal je alvast waarschuwen: ik ga je nu stalken. Ik weet niet wie je bent, maar ik ga opzoek naar jongens in zes vwo wiens naam met een A begint. Ik kom er achter wie je bent. Al moet ik eerlijk zeggen... ik weet niet of ik wel wil weten wie je bent. Ik ben bang dat dat dingen gaat veranderen.
Natuurlijk gaat dat dingen veranderen, maar... ja... of het goed veranderen is? Ik weet het niet. Ik twijfel.

Je hebt nog steeds mijn vraag niet beantwoord, trouwens. Wat voor dingen schrijf je? Ontwijken helpt niet. Ik ga door blijven zeuren tot je me het vertelt. Ik doe het. Echt waar.
Wat je ook schrijft... ik zou eigenlijk wel wat willen lezen van wat je schrijft. En, ik heb misschien een paar leestips nodig. Ik wil wel is mijn neus in een boek stoppen, maar ik heb geen idee wat een goed boek is... ik heb je advies dus even nodig.

H.

BrievenWhere stories live. Discover now