32.

912 59 0
                                    

(Finn szemszöge)
Később fel hívtam Jackket,hogy mesélje el mi történt ő viszont nem volt hajlandó elmesélni mi történt Becával.Azt mondta úgy is megfogom tudni hétfőn.Szóval most várnom kell hétfőig.
Rettenetesen aggódók vajon mi történt vele,remélem semmi komoly.
Hétvégén nem keresett senki,nem is csináltam semmi különöset.Csak azon gondolkoztam mi történhetett.

Beca szemszöge
A bál után senkivel sem beszéltem,magányos voltam,de nem akartam senkinek a kérdéseire felelni.Bár hétfőn úgy is ez lesz.Nem akarom elmondani Finnek mi történt,megbolondulna,és nem érené miért tettem bár én sem nagyon értem.Mondhatjuk úgy is,hogy véletlen volt ,de akkor hazudnék.Nem tudom mi ösztönzött erre a tettemre,mert utána semmi sem lett jobb sem rosszabb. Amit nem is bánok igazából. Megtörtént,nem vagyok rá büszke de megtettem. Nagyobb bajom is lehetett volna,de szerencsére nem lett. Szégyenlem magam miatta,nem értem miért tettem. A családom sem tudja,csak Jess,Jack és Andy,meg ha Jack el mondta Finnek akkor ő is. Ezt viszont kötve hiszem mert akkor minden percben üzenetek és telefonhívások milliói érkeznének tőle,hogy ,,Miért tettem?",,Hogy miatta tettem e?" meg még csomó ilyen kérdés.
Na de mi is történt?
Igazából én sem tudom pontosan,olyan gyors volt és nem éreztem semmit. Sok adrenalin volt a szervezetemben miatta lehet azért nem éreztem semmit. Sem boldogságot,sem fájdalmat,sem szomorúságot. Nem teszem meg többé,nincs értelme. Nem fogom többé meg vágni az eremet

That boy/Finn Wolfhard(befejezett)Where stories live. Discover now