66.

668 38 0
                                    

2 hónappal később

Hát igen ez egy hosszú időszak volt. Amanda talált rám a kocsiba,kórházba vittek és pár napig fel sem ébredtem. Amikor elájultam bevertem a fejemet a kanapé lábába így agy rázkódásom lett és nem emlékeztem semmire.
Semmire
Wyatt volt bent amikor felébredtem,az első kérdésem az volt mi történt. A fiú pedíg elmesélt mindent,úgy gyenge két óra sírás után kellően le tudtam nyugodni. Másnap haza engedtek és folytatódhatott a forgatás. Nem volt sok jelenetünk,azt gyorsan le forgattuk és elbúcsúztunk egymástól.
Újra Vancouverbe voltam. Hiányzott a családom és sokat tudtunk együtt pihenni. Újabb film szerepet kaptam,vagyis szinkron színészi munkát kaptam. Finn testvére Nick is szinkronizált,elkísérte néha testvérét a fiú,de velem nem beszélt. Az előző film kapott egy díjat és vihetem kísérőt. A kísérőm Jaeden lett,igen kibékültünk és hát a barátaim közül ő megértette mit miért tettem,az én pártomat fogta nem Finnét. De csak is barátok vagyunk úgy mint Wyattel. Wyatt kibékült Finnel,össze is akart velem jönni hivatalosan ám én nemet mondtam,mert nem szeretem.
Ma van az a díjátadó,nem tudom Wyatt kit hívott meg a többiek párját sem igazából. Az átadó Philadelphiában volt,ezért megint repülőre kellett szálnom,de ez most lényegtelen.
Egy hosszú kék ruha emelte ki alakomat,hajam pedig hullámosan omlott vállaimra.
Jaedennel a helyszínen találkoztunk,de mivel korábban értünk oda le ültünk és beszélgettünk.
-Lilia nem bánta,hogy eljöttél velem?-kérdeztem kissé izgulva bár ez a díj átadó miatt volt.
-Az az igazság,hogy szakítottunk!-eresztett felém egy kínos mosolyt a fiú. Nem szomorú látszik rajta ezek szerint ő dobta,mindent-majdnem mindent-értek.
-Miért?Olyan szép párt alkottatok!-hangsúlyoztam minden szavamat és szomorúan néztem a fiúra. Témyleg szomorú voltam,hogy szakítottak nagyon kedves lány Lilia nem érdemelte meg,hogy dobják. Ám titkon örültem. Hogy miért? Egy kicsit még vonzódom Jaedenhez bár nem hinném,hogy bármi komolyabb is lehetne köztünk és nem is igazán akarom.
-Nem szerettem igazán-rántotta meg hanyagul vállát és elkezdett besétálni a terembe ahol fotózták a szereplőket és kísérőiket. Bele karoltam a fiúba és sorra mentünk el a kamerák előtt-Tudod nem tudtam úgy szeretni mint téged!-fejezte be a mondatát,szívem hirtelen kihagyott egy ütemet,de nem csak a fiú szavai miatt. A terembe belépett Amanda a kísérőjével. Nem láttam a fiút teljesen,de fekete göndör haját kilóméterekről is felismerném.
Ő volt az.

That boy/Finn Wolfhard(befejezett)Onde histórias criam vida. Descubra agora