64.

678 40 0
                                    

-Beca,Wyatt,David,Am!Keljetek!-kiabál a folyosóról Beth
-Megyek már!-kiabálom vissza és lassan ki kúszok ágyam melegéből.Felöltöztem,majd lefutottam a konyhába.
-Reggelt!-köszönök vidáman és leülök a zombi külselyű barátaim mellé-Mi az nem aludtatok jól?-kérdezem nevetve,csak heves fej rázással válaszolnak és eszik tovább reggelijüket. Én is meg ettem az érkezésem után nem sokkal elém rakott tányéron található reggelit. A többiek felmentek át öltözni.nŐk nem nagyon siettek így amíg vártam leültem a nappaliba tévézni. Öt perc múlva egyenként jöttek le a lépcsőn és mindegyikük le ült mellém. Az,hogy mellém enyhe túlzás,inkább rám,mivel Wyatt és Amanda engem ölelgetve próbált vissza szenderülni,David pedíg a földön fetrengett lábaimat ölelgetve
-Srácok!Nagyon örülök,hogy szerettek,de menni kéne!-rázogatom meg vállukat amikor már Elizabeth az ajtónál várt ránk
-Nyugi Bec!Nem fontos!-bújik hozzám még szorosabban Am
-Becának igaza van!Menni kéne!-kel fel Wyatt és felhúzta a földről Davidet. Elindultunk a helyszín felé,ami eléggé messze volt a háztól. Út közben Amanda és David valamiről veszekedett mi pedíg csöndbe hallgattuk,bár sokszor ki röhögtünk őket.
Ki száltunk a kocsiból és be sétáltunk a hatalmas épületbe. Egy szobába vezettek minket ahol leültettek és tanácsokat adtak,mit hogyan csináljunk a karakterekhez méltóan. Utána elmentünk ebédelni,mivel már elég későre járt és mindenki éhes volt. Az étteremben mindenkihez-legfőképpen Wyatthez-oda jöttek képért és aláírásért,de persze mindenki meg kérdezte,hogy most akkor ki kivel jár. Én persze az igazat mondtam! Finn a barátom az ,hogy ő mit nyilatkozna azt nem tudom,de remélem hasonlóan mint ahogyan én.

That boy/Finn Wolfhard(befejezett)Where stories live. Discover now