76

705 40 2
                                    

Beca szemszöge

-Szebb vagy mint eddig valaha!-mosolygott rám Finn ajtónkban állva. Egy hosszú csókot nyomott ajkaimra, természetesen viszonoztam. Kijelentése jól esett, bár nem éppen gondoltam így magamról. Egy egyszerű bordó ruha volt rajtam, melyet Finn már vagy ezerszer látott rajtam.

-Köszönöm, te fess lovag!-néztem fel rá és tekintetemet mélyen szemeibe fúrtam. Borzasztó mennyire szeretem.-Szeretlek!-csuktam be magam mögött az ajtót, majd mikor ezzel végeztem össze kulcsoltam ujjainkat.

-Én is téged!-húzott lágyan a járda felé. Elindultunk az étterembe, ami a belvárosban van. Úgy negyed óra setálás után oda értünk.

-Foglalásom van nyolcra!-nézett a pincérre barátom. Bólintott a fiatal nő és az asztalunkhoz vezetett. Finn illedelmesen kihúzta a székemet melyre leültem és megköszöntem neki.
A hely gyönyörű volt, mikor megláttam az étlapot az árakkal nem is kételkedtem miért is néz ki így. Gyorsan össze csaptam az étlapot és Finnre néztem. Lassan pillantott fel rám a kis könyv szerű papír halmazból

-Már is választottál?-kúszott arcára egy aranyos és kedves mosoly

-Finn ne hülyéskedj! Ez rengetegbe fog kerülni, nem engedhetem meg magamnak!-suttogtam az asztalon át hajolva

-Akkor én fizetek!-nézett teljes komolyasággal szemembe. Rosszallóan megráztam a fejemet és felálltam a székből-Mit csinálsz?-nevetett fel. Elé sétáltam és felhúztam ülőalkalmatosságáról. Majd kimentünk az étteremből. Ám Finn az ajtóban lefékezett, szerencsére már kint.

-Nem kell ilyen helyekre vinned, én moziba akartam volna menni!-nevettem fel és át öleltem-Köszönöm, hogy figyelmes vagy!-nyomtam egy apró csókot szájára.

-Neked bármit szerelmem!-ölelt át-Na gyere menjünk nézzünk meg egy jó filmet!-nevetett fel és tovább mentünk az utcán egészen a moziig.

Az este tartalmasan telt(khm khm)

Reggel Finn cirógatására ébredtem. Fejem csupasz mellkasán pihent, melyen jól látszódtak a tegnap este nyomai. Egy lágy csókot nyomott orrom rá és ki kászálódott az ágyból. A földön heverő tegnapi ruháiért ment és felvette azokat.

-Mit csinálsz?-ültem fel az ágyban és furcsálva figyeltem barátom cselekedeteit. Mikor már felöltözött elém lépett és kezemnél fogva felhúzott magához

-Most el kell mennem, de hamarosan vissza jövök! A jövő héten turnézni megyünk a bandával!-mosolygott rám kisfiúsan. Sokkoltan néztem fel rá. Itt hagy, és ha megtetszik neki más a turnén? Ha bármi baja esik? Mi lesz velem nélküle?

-Eddíg miért nem mondtad ezt?-remegett meg hangom gondolat menetem közepette. A mosoly eltűnt arcáról és kicsit közelebb húzott magához

-Európába!-suttogta. Óvatosan pillantott fel rám, rá jött miért is fontos ez-Meglepetésnek akartam szánni!És csak..-nem engedtem, hogy befejezze a mondatot

-Igen eléggé megleptél!-mondtam a kelleténél hangosabban-Szia Finn, most menj intézni az ügyeidet!-vetődtem vissza ágyam a dühöngve
és elfordultam tőle. A fiú szomorú fáradt léptekkel ment végig a házon. Mikor becsukódott a bejárati ajtó a könnyek kiszabadulva futottak végig bőrömön.

Itt hagy, mi lesz ha soha nem jön vissza hozzám? Ha ott boldogabb lesz, egy másik lánnyal.

Reggel ellenére sikerült álomba sírnom magamat, csalódtam.

That boy/Finn Wolfhard(befejezett)Where stories live. Discover now