Hoofdstuk 2

164 5 0
                                    

Pov Chanyeol
*ze slaapt echt schattig. Ik heb je terug en dit keer verlies ik je niet. Ik zei je toch Min Yoongi van mij ben je nog niet af. Met deze make over herkende ik haar bijna niet meer ik hoop dat jij haar vergeet en haar niet meer herkent. Deze komende dagen mag ze niet naar buiten dat is het beste ze moet nog veel aan haar look doen zodat je haar helemaal niet meer herkent. Ik hoop dat ze nooit achter de waarheid komt dan kunnen we voor altijd samen blijven zonder dat iemand tussen ons komt* na die gedachte viel ik in slaap.
Volgende ochtend
Ik werd wakker en rook gelijk een geur die ik herkende *pannenkoeken* ik sprong van bed en rende naar beneden naar de keuken. "Ohh je bent wakker" zei Sarah ik knikte. "Je maakt zeker joun verrukkelijke pannenkoeken" zei ik ookal had ik ze nog nooit geproefd. "Maakte ik vaak pannenkoeken" vroeg ze ik knikte. "Kleed je maar om en kom aan tafel ze zijn over een paar minuten klaar" zei ze ik knikte en ging terug naar boven om me om te kleden even later kwam ik weer naar beneden Sarah zat al aan tafel ik liep naar haar toe en gaf haar een backhug en daarna een kusje op haar hoofd. "Ik moet iets belangrijks zeggen" zei ik ze keek me aan. "Uhh je naam is niet Sarah zo wou je altijd genoemd worden joun naam is Park Soo Hee dus Soo Hee" zei ik ze keek me raar aan en knikte daarna. "Ohh Soo Hee klinkt ook mooi hoor je kan me ook gewoon Soo Hee noemen" zei ze. "Ja ga ik ook doen vanaf nu" zei ik ze knikte
Ondertussen bij bts
Pov Yoongi
"Sh*t" vloekte ik toen ik naar binnen liep. "Hyung ik had gehoord dat Sarah wakker is waar is ze" vroeg Jin. "Dat is nou het probleem toen ze wakker werd rende ze weg ze is nu al een dag weg niemand heeft haar gezien" zei ik. "WAT WAAR IS MN ZUSJE" schreeuwde Jin boos. "DENKJE DAT IK HIER ZOU ZIJN ALS IK WIST WAAR ZE WAS" schreeuwde ik boos terug. "Wat is hier aan de hand" zei Namjoon die naar binnen kwam lopen. "Sarah is vermist" zei ik en keek met waterige ogen naar de grond. "We moeten vergadering doen met bts exo monsta x got7 en blackpink ze moeten het weten om mee te helpen" zei Namjoon ik knikte en pakte mn telefoon.
Alle bands💞
Ik: uhh iedereen kom online er is iets gebeurt met Sarah
Bambam: Wat wat is er met mijn nichtje
Lisa: Yoongi is er iets ergs gebeurt
Ik: uhh ze is vermist
Bambam: WAT WAAR IS ZE
Ik: dat weet ik dus niet
Sehun: zullen we haar met zn alle zoeken
Ik: ja daarom roep ik jullie allemaal bij elkaar kom naar ons huis we moeten praten
Kihyun: We zijn er zo
Chanyeol: omw
Ik: bedankt dat jullie mee helpen❤️
Sehun: geen probleem😁
Bambam en Lisa: ze is mn nichtje tuurlijk help ik mee
Sehun: wow zo kan je goed merken dat jullie broer en zus zijn altijd zelfde gedachtes😂
Bambam en Lisa: ja iknow😂
Ik: woww creepy😂😂
Lisa: We komen er nu aan
Ik: Nogmaals bedankt❤️
Bambam: geen probleem😁

Terug bij Chanyeol en Sarah
Pov Chanyeol
"Uhh Soo Hee kom is" zei ik ze kwam gelijk. "Ja" zei ze. "Ik moet gaan naar een vriend vind je t erg als je even alleen thuis blijft" vroeg ik ze schudde haar hoofd. "Mooi" zei ik en gaf haar een kusje op haar hoofd. "Ik weet niet hoe laat ik terug ben als ik laat kom kan je gewoon slapen je hoeft niet op me te wachten" zei ik. "Oke" zei ze ik draaide me om en liep naar buiten naar mn auto ik reed het terrein af na één uur kwam ik aan bij bts's huis nadat Sarah in coma ging gingen ze allemaal weer bij elkaar wonen ik stapte uit en belde aan de deur ging open en Yoongi stond in de deur opening met rode ogen. "We vinden haar wel" zei ik en gaf Yoongi een knuffel *No hell no boy ze is van mij en blijft van mij hoe erg je je best doet je gaat haar nooit vinden of terug krijgen* zei een stem in mn hoofd. hij knikte en liep naar binnen ik liep ook naar binnen en deed de deur achter me dicht. "Hallo" zei ik toen ik naar binnen liep iedereen zat op de bank niemand keek op ik ging op de grond zitten 5 minuten later ging de bel ik stond op en liep naar de deur ik deed de deur open en zag BamBam en Lisa staan Lisa's ogen waren helemaal rood zo te zien heeft ze heel hard gehuild ik ze kwam naar binnen en duwde me aan de kant en liep richting de woonkamer BamBam deed hetzelfde *na al die jaren mag nog steeds niemand me* ik sloeg de deur dicht en liep terug naar de woonkamer. "Uhh oke ik stel voor om ons te spreiden over een paar kilometer ze is gister weggegaan zonder geld of schoenen ofzo ze kan niet erg ver zijn of iemand heeft haar meegenomen ofzo maar dat denk ik niet" zei hij *Natuurlijk wel ik heb haar*. "Uhh Exo splitst zich in twee groepjes ene gaat richting de buurstad aan de zuiderkant de andere aan de noorder kant got7 en bts stoot een iemand af die gaat met black pink dan hebben we 4 groepjes van 6 en eentje van 7" zei hij. "Eentje van zeven" herhaalde Lisa verbaast. "Ja monsta x helpt mee maar ze zijn er nog niet zoals altijd komen ze te laat" zei hij Lisa knikte en stond op. "Helpen jullie vrouwen niet" zei ze en keek richting de rest van exo en bts die op de bank zaten. "Uhh weet ik eigenlijk niet" zei Sehun en krapte op zijn nek. "Nee laat ze maar thuis koken enz en de kamers klaarmaken voor als we honger hebben straks en moe thuiskomen dan kunnen we gelijk eten en slapen en ons klaarmaken" zei Yoongi Lisa knikte. "Ik heb een idee" zei Lisa. En dat is" zei ik. "Nou de vier groepen spreiden zich over de buursteden en monsta x zoekt hier" zei ze. "Dat is een briljante idee maar monsta x is er nog niet" zei ik. "Die komen zo wel" zei ze net toen ze t zei ging de bel. "Dat zijn hun vast" zei ze en liep de woonkamer uit. "Hallo" zei Hoseok(Wonho) die naar binnen kwam lopen niemand reageerde. "Dit is het plan" zei Lisa en begon alles uit te leggen op t einde knikten ze en stonden op.

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu