Hoofdstuk 28

81 1 0
                                    

Pov Sarah
Ik werd wakker met hevig hoofdpijn. *Waarschijnlijk door de balk die op me viel*.
"Psstt Yuta wordt wakker" fluisterde ik naar hem hij opende langzaam zijn ogen. "Ja wats er" vroeg hij. "Waar zijn we" vroeg ik hij haalde zijn schouders op. "Nadat jij bewusteloos neerviel viel ik bewusteloos neer" zei hij ik ging langzaam rechtzitten.

Ondertussen bij bts
Pov Chanyeol
Yoongi pakte me ruw bij mn kraag. "Hoe durf jij hier te komen na wat er allemaal is gebeurd" zei hij boos. "Laat me het uitleggen" zei ik hij liet me los en ging op de bank zitten bij de rest daarmee bedoel ik BTS Monsta X EXO BLACKPINK Got7 zelfs heel NCT was er en natuurlijk GK4.
"1. ik heb niks te maken met de vermissing van Sarah en Yuta
2. Ik denk dat Hobi wel iets te maken heeft met de vermissing van Sarah
3. Hobi is mijn stiefbroertje
4. Over dat ik Sarah had ontvoerd was omdat mn vader me dwong om haar te ontvoeren
5. Het spijt me" zei ik toen ik klaar was gaf iedereen mij en Hobi dreigende blikken. "Het moest van mn vader" zei Hobi huilend. "JIJ DACHT AAN JE VADER DIE ER NOOIT VOOR JE WAS EN NIET AAN SARAH DIE ER ALTIJD VOOR JE WAS JIJ DACHT NIET AAN DE VROUW VAN JE BESTE VRIEND" schreeuwde Yoongi naar hem. "Jongens rustig" zei Jin kalm alsof zn zusje niet was ontvoerd. "HOE MOET IK RUSTIG ZIJN ALS DOOR DEZE VUILE SCHOFT MN VROUW ONTVOERD IS" schreeuwde Yoongi boos. "JOUN VROUW IS MIJN ZUSJE EN IK BEN ZELFS KALM OMDAT IK ERIN GELOOF DAT WE HAAR TERUG KRIJGEN, EN NU STOPPEN MET DOEN ALSOF ZE DOOD GAAT WE REDDEN HAAR WEL" schreeuwde Jin naar Yoongi. "Sarah is niet de enige die ontvoerd is" zei Winwin. "Rustig jongens we vinden hun wel" zei Sehun. "Waar is Sarah" vroeg een klein meisje waarschijnlijk Yoongi en Sarahs dochter. "Sarah is ergens heen" zei Yoongi om haar gerust te stellen. "Is het jullie dochter" vroeg ik aan Yoongi hij schudde zijn hoofd."Dit is mijn dochter" zei hij. "Niet van Sarah" vroeg ik hij schudde zijn hoofd. "Van mij" zei een meisje die de woonkamer in kwam lopen "Hoe heet ze" vroeg ik. "Ailee" antwoordde ze opdat moment kwam er luid gekrijs en gehuil van boven. "Dat is Sarah en mijn dochter" zei Yoongi en stond op en liep weg even later kwam hij met een kleine baby. "Hoe heet ze" vroeg ik. "Sooyi" antwoordde hij. "Mooie naam" zei ik. "Ja weet ik Sarah had em bedacht de eerste letter van haar naam de S Soo mijn eerste letter Y Soo-Yi" zei hij. "Oww das slim" zei ik hij knikte. "Uhhh ik ben nu toch ontsnapt al een week willen jullie me please niet aan de politie verlinken" zei ik smekend. "Oke" zei Yoongi. "Maar waar was je al die tijd" vroeg Hyungwon. "Uhhh in een zomerhuis  van jullie" zei ik en wees naar bts. "Hoe ben je daar gekomen" vroeg Hyungwon door. "Ik was ontsnapt uit de gevangenis en werd gelijk opgehaald door mn vader nadat hij me op had gehaald zei ik tegen hem dat ik niet meer voor hem Sarah of de rest van bts pijn ging doen of ontvoeren ofzo dus toen schoot hij me neer eentje in mn maag en eentje in mn arm toen kwam ik midden in de nacht hierheen en Sarah bracht me naar jullie zomerhuis en heeft mn wonden behandeld" zei ik. "Dus zij wist al die tijd dat jij ontsnapt was" vroeg Yoongi ik knikte. "Maar een vraag" zei Hyungwon en stak zn hand op. "Ga je gang" zei ik. "Hebben Sarah en jij cliché gedaan toen jij haar ontvoerd had" vroeg hij. "Uhh ben ik vergeten is 2 jaar geleden en ik heb veel meegemaakt in 2 jaar tijd in de bak" loog ik. "Waarom vraag je dat" vroeg ik hij haalde zn schouders op. "Hebben jij en Sarah cliché gedaan bij het concert" vroeg ik hij schudde zijn hoofd. "Waarom vraag je dat" vroeg hij. "Dan zou Sarah vreemd zijn gegaan op Yoongi want ze had bij het concert haar herinneringen terug gekregen" zei ik. We hadden een paar uurtjes gepraat en hadden daartussen al gegeten.  

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu