Hoofdstuk 10

106 4 2
                                    

"Aarde Soohee" zei Yoora die me uit gedachtes haalde. "Ja" zei ik nog steeds denkend. "Waar denk je aan" vroeg ze. "Chanyeol zei dat hij naar Japan komt denk je dat hij echt komt" vroeg ik. "Geloof mij ik ken mijn broertje al sinds zijn geboorte zulke dingen meent hij niet" zei ze ik liet een opgeluchte zucht horen. Opeens ging mijn telefoon weer af.

Chanyeol: Jagiya wacht ik ben bijna bij de douane

ik: WAT KOM JE

Chanyeol: Ik zei toch dat ik zou komen

ik: Doe je best de concert is over 1 uur ofzo

Chanyeol: Weet ik zodra ik de douane voorbij ben kom ik op mn snelste daar heen

ik: Jij bent echt gestoord

Chanyeol: Weet ik

ik: Maar ja ik moet gaan ik moet naar huis omkleden en daarna naar de concert zaal gaan dus bye

Chanyeol: Nee waag het om op te hangen

ik: Te laat

zei ik en hing op. "Die gek komt echt" zei ik lachend. "De concert is helemaal niet over een uur" zei Shownu. "Weet ik daarom moeten we snel thuis omkleden en zorgen dat we tot het concert weg blijven" zei ik. "Je kan ook met ons mee komen dan kunnen we bij ons omkleden voor het concert dan kunnen onze stylistes jullie opmaken" zei Hyungwon. "Hoeft niet hoor" zei ik. "Ja wel dan kunnen jullie de hele tijd binnen bij ons  blijven tot het begint dan zorgen we dat jullie voor aan komen te staan dan hoeven jullie niet in de rij te staan en heb je meer kans dat je Chanyeol niet tegenkomt" zei hij daarna. "Ja je hebt gelijk" stemde Yoora in. "Oke" stemde ik in. "De concert begint over 4 uur dus ik denk dat we nu moeten gaan" zei Shownu we knikten en stonden op ik liep naar de kassa om te betalen maar de vrouw zei dat er al betaalt was ik keek om me heen en zag Hyungwon hij knipoogde naar mij de vlinders in mijn buik vlogen wild heen en weer *Ben ik nou verlieft op hem nee doe normaal je hebt al Chanyeol waarom krijg ik vlinders in mijn buik elke keer als ik naar Hyungwon kijk het is vast alleen fangirlen ofzo* ik glimlachte naar hem en liep zijn richting op. "Ladies first" zei hij en hield de deur open ik knikte en liep naar buiten daarna liepen we naar onze auto maar Hyungwon hield mij tegen en trok mij een hoekje om hij kwam dichterbijer ik voelde zijn warme adem in mijn gezicht onze gezichten waren een paar mm van elkaar af. "Hyungwon stop ik heb een vriendje" zei ik maar hij luisterde niet en kwam dichterbijer. "Hyungwon" zei ik boos. "Ohh sorry ik liet me even gaan" zei hij en ging weer afstand nemen we liepen terug naar de rest. "O hier zijn jullie we zochten jullie" zei Wonho die ons als eerste zag. "Uhhh ja we gingen nog eff betalen" loog ik. "Ohh oke kom we hebben besloten om met onze busje te gaan" zei Shownu ik knikte Hyungwon stapte in en hielp mij met instappen want dat ding was redelijk hoog hij trok mij in een keer naar binnen waardoor onze hoofden tegen elkaar aan kwamen. "Auww" zeiden we lachend. "Heb je pijn" vroeg hij aan mij ik schudde me hoofd daarna ging ik fatsoenlijk langs hem zitten en de busje kwam in beweging hun deden hun liedjes op en gingen meezingen sommige delen zong ik mee want het kwam me zo bekent voor alsof ik dit heel vaak geluisterd had maar ik wist het niet. "Je kan goed zingen" fluisterde Hyungwon in mijn oor. "Jij nog beter" fluisterde ik terug. "Bedankt" fluisterde hij. "Geen probleem" fluisterde ik terug. "Zo te zien kennen jullie elkaar goed jullie zijn heel close" zei Minhyuk die ons zag fluisteren. "Bruhh ik ken mezelf niet eens" zei ik lachend. "Ben je dronken" vroeg Kihyun die langs Minhyuk zat. "Nee grapje" zei ik daarna. "Ze is gewoon 24/7 stoned" zei Yoora waardoor we allemaal in lachen uit barsten. "Jij dan nog erger" zei ik. "Jullie zijn beide even erg" mengde Jooheon. Opeens ging mijn telefoon af

Chanyeol: Yahh waar zijn jullie ik ben bij Starbucks

ik: WAT JE BENT ER AL

Chanyeol: Ja ik ben er waar zijn jullie

ik: Uhh bij de concert

Chanyeol: Die is nog niet eens begonnen

ik: Uhh jawel hoor je dat niet

Chanyeol: Ik hoor de muziek maar geen gillende fans

ik: Dan ben je doof doei

zei ik en hing op. "Joun broertje is gestoorder dan gestoord" zei ik tegen Yoora. "Hoezo" zei ze. "Hij is er al" zei ik. "WAT" schreeuwde ze boos. "Jeppp" zei ik. "Ughhh echt een idioot" zei ze boos ik knikte en deed mijn ogen dicht want ik was moe. "Hier" zei Hyungwon ik opende mijn ogen en zag dat hij zijn schouder klopte ik schudde mijn hoofd hij gaf me een strenge blik uit eindelijk legde ik toch mn hoofd op zijn schouder. "Slaap lekker jagiya" fluisterde hij in mijn oor. "Ben ik niet" antwoordde ik. "Nog niet" hoorde ik nog voordat ik in slaap viel.

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu