hoofdstuk 29

87 1 0
                                    

  "Ik denk dat wij moeten gaan het is laat" zei Winwin en stond op de rest stond ook op. "Blijf hier" bood Yoongi ze aan. "Als dat mag" vroeg Taeyong Yoongi knikte ze gingen weer zitten. "Ik denk dat ik moet gaan" zei ik en stond op. "Jij mag ook blijven" zei Yoongi. "Echt" vroeg ik voor de zekerheid hij knikte ik ging blij weer zitten. Exo keek me nog steeds niet aan. "Waarom zijn jullie nog steeds boos" vroeg ik en keek naar Exo. Sehun stond boos op en pakte me bij mn kraag. "Omdat jij een vriendin van ons hebt ontvoerd en alsnog hier durft te komen alsof niks is gebeurd" zei hij boos. "Ik heb je toch mijn situatie uitgelegd" zei ik boos terug. Voordat ik het wist voelde ik een harde klap en viel ik op de grond Sehun kwam op me zitten en deelde een paar vuisten uit uiteindelijk haalden Hoseok(Wonho) en Jimin hem van me af. "Sehun hou je rustig" begon Baekhyun. "Wat sta je nu aan zijn kant" riep Sehun boos naar hem. "Hij kan er ook niks aan doen, ik begrijp je, je was heel goed bevriend met Sarah maar ik snap hem ook, je mag boos op hem zijn maar sla hem alsjeblieft niet" zei Baekhyun. "Allemaal verraders ik ben weg hier" zei Sehun en liep boos de woonkamer uit later hoorden we de voordeur hard dicht gaan. Niemand durfde iets te zeggen iedereen staarde emotieloos naar de grond. "Zullen we niet bedenken hoe we hun terug kunnen krijgen" begon ik iedereen stemde in. "Ik kan naar mn vader toe" zei Hoseok(J-hope). "Ik kan mee gaan" zei ik. "Dan gaan we samen" zei hij ik knikte. "Laat een paar sterke jongens mee komen voor het geval dat er een gevecht ontstaat" zei Rachel. "Ja dat is slim" zei Hoseok(J-hope).
"Ik weet iets" zei ik. "Ga je gang" zei Yoongi.
"We gaan met 2 auto's.
1ste auto:
Ik
Hoseok Wonho
Kai
Hyunwoo
Jimin
2de auto:
Hoseok J-hope
Jaehyun
Taeyong
Hyungwon
Jackson" zei ik. "Ja zullen we het zo doen" zei Hoseok(J-hope) iedereen stemde in. We hadden een hele plan bedacht.
De auto's zijn bekend. Hoseok Wonho en Kai kwamen mee met ons naar binnen de rest komt pas als er echt een gevecht ontstaat en we versterking nodig hebben en als we dan te weinig personen hebben komt iedereen van de bands behalve de meiden natuurlijk.
"We gaan morgen toch doen" vroeg Kihyun voor de zekerheid ik knikte. "Zullen we nu dan slapen" vroeg Jin iedereen stond op. "Weet iemand waar Baekhyun is" vroeg ik iedereen schudde zn hoofd. Ik stond op en liep naar de hal ik deed mn schoenen en jas aan. "Waar ga je heen om deze tijd" vroeg Namjoon die me zag. "Baekhyun zoeken" zei ik. "Ohh oke, hier sleutel voor als jullie laat thuiskomen" zei hij en gaf me sleutels. "Bedankt hyung" zei ik. "Geen probleem" zei hij. Ik zwaaide nog naar hem daarna liep ik de deur uit hij gooide de deur dicht en ging naar binnen ik stapte in mn auto en rijde een beetje door de stad. Totdat ik opeens twee jongens zag vechten. Ik stapte uit toen ik uitgestapt was waren ze al gestopt. Eentje liep de ene kant op de andere de andere kant ik liep gelijk op de eentje af want ik herkende hem natuurlijk gelijk Baekhyun. "Baekhyun wat is dit waarom vocht je met Sehun" vroeg ik hij antwoordde niet en liep dronken weg ik liep natuurlijk met achter hem aan en ondersteunde hem. Zo liepen we naar mn auto. Ik zette hem in de passagiersstoel en zette zijn gordel vast zelf ging ik in de bestuurdersstoel zitten. Ik startte de auto en reed weg. "Waar gaan we heen" vroeg Baekhyun. "Naar bts zn huis" zei ik. "Nee laten we naar onze eigen huis gaan" zei hij. "Uhh ik ben daar al een paar jaar niet geweest, laten we gaan" zei ik. "Wonen we nog steeds waar we eerst woonden" vroeg ik hij knikte.
~

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu