Hoofdstuk 30

71 2 2
                                    

Ik legde Baekhyun op zijn bed. "Als je me nodig hebt ben ik in mn eigen kamer" zei ik en wou weglopen maar Baekhyun pakte mn pols vast en trok me terug. "Blijf" zei hij en sloeg zn armen strak om me heen. "Uhh nee ik denk dat ik moet gaan" zei ik en verloste me uit zijn greep. Hij stond op en kwam op me aflopen elke stap die ik achteruit zette, zette hij vooruit. "Baekhyun" zei ik en slikte. Hij kwam dichterbijer met een grote grijns. Ik zette stappen naar achter totdat mn rug de muur raakte hij kwam nog steeds dichterbijer.
Hij was helemaal tegen me aangeplakt ik kon me geen centimeter verzetten ik kon hem niet wegduwen. Hij boog zijn gezicht naar de mijne en drukte zijn lippen op tegen de mijne ik kon niks ik kreeg een shockfase ik wist niet wat ik moest doen mn hart bonkte in mn keel. Hij tikte met de puntje van zn tong op mn onderlip ik opende mn mond zijn tong drong mn mond binnen ik drong met mn tong zijn mond binnen. En draaide een paar rondjes met mn tong daarna verbrak hij de zoen en probeerde hij op ademde komen. Hij trok zijn shirt en de mijne uit daarna duwde hij me op bed en kwam boven me hangen. "Do you like it" zei hij en trok zn wenkbrauwen op ik knikte en hij drukte weer zijn lippen op de mijne. Hij verbrak de zoen weer. "Zijn we officieel gay" vroeg hij ik knikte. Hij drukte zijn lippen op de mijne en zoende me ik ging mee in de zoen. Na een tijdje verbrak hij de zoen om op adem te komen. Daarna ging we weer verder. Na een paar minuten verbrak ik de zoen en ging op zijn borst liggen hij deed de deken over ons heen. "Saranghae Bacon" zei ik. "Saranghae Chanyeollie" zei hij en plante een kusje op mijn hoofd. In minder dan een minuut viel ik in slaap.


Ja mensen ik heb een stuk weggehaald omdat ik het super raar vond ik weet ook niet waarom ik het schreef . Ik schreef het gewoon maar later kreeg ik spijt dus heb ik dat stukje verwijderd.
Dit is geüpdate op 30-05-2018

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu